Se stemningsvideo fra det danske erhvervsfremstød til Tyskland.

Video: Udenrigsministeriet + Tom Nielsen, DI
12.11.21 DIB Nyheder

Video: DI og et halvt hundrede virksomheder på Tysklandsfremstød

Lægemidler, digitalisering, grøn energi og fødevarer var blandt de områder, en dansk erhvervsdelegation bragte med sig til Tyskland. Danske virksomheder skal med på det tyske væksttog, mener adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Hvert år krydser der varer og tjenester mellem Danmark og Tyskland for mere end 340 mia. kr., og mere end 115.000 danske arbejdspladser er direkte afhængige af eksporten. Tyskland har i mange år været Danmarks vigtigste samhandelspartner, men i perioden 2017-2019 stod dansk eksport til Tyskland stort set stille.

- Lige nu kører det tyske væksttog med fuld damp, og det skal danske virksomheder med på. Det sikrer vi ved at flage alt det, Danmark kan, på tværs af sektorer, der virkelig sikrer gennemslagskraft på det tyske marked, der på sigt kan veksles til konkurrencekraft, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri.

Læs også:

Tysk vækstmotor skal lades med grøn dansk energi

Og

Erhvervsfremstød til Tyskland åbner nye døre for danske virksomheder

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jens Holst-Nielsen

Jens Holst-Nielsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3017
  • Mobil +45 2060 6986
  • E-mail jhn@di.dk

Relateret indhold