Fra venstre: Bo Jørgensen, adm direktør Bo-Hus A/S, Kim Frimann, formand for DI Lolland-Falster, John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune.

Foto: Dansk Industri
14.12.21 DIB Nyheder

Initiativrig virksomhed hædret med DI-pris

Bo-Hus A/S tildelt regional DI-pris for  at  bygge bæredygtigt, tage socialt ansvar og samtidig præsenterer flotte økonomiske resultater.

- Initiativprisen er en anerkendelse af det hårde arbejde, som vi alle lægger i virksomheden. Vi synes selv, at vi gør det godt, men det betyder rigtig meget, når andre også ser det.

Sådan sagde Bo-Hus’ ejer Bo Jørgensen tirsdag, da han på virksomhedens vegne modtog DI Lolland-Falsters Initiativpris 2021.

Bo-Hus udfører primært hoved- og totalentrepriser men tilbyder også murer, tømrer og andre enkeltstående opgaver.

- Som virksomhed har det været vigtig for os at nå en vis størrelse, så vi kan være med til at byde ind på de helt store opgaver. Vi er inde i en enormt spændende periode, hvor der sker rigtig meget omkring os, og vi vil gerne være så store, at vi kan lege med på de fleste opgaver, fortæller Bo Jørgensen.

Stor social indsats

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere. Det lykkes som regel at tiltrække kompetent arbejdskraft til virksomheden i Nykøbing, som har behov for mange forskellige typer af medarbejdere.

Bo-Hus yder også en social indsats og giver plads til medarbejdere, som er på kanten af arbejdsmarkedet.

- Det er vigtigt for os, at vi hele tiden kan tiltrække de rigtige medarbejdere, og vi føler et ansvar for at skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle. Det gælder ikke mindst i denne tid, hvor der er udbredt mangel på arbejdskraft. Vi vil gerne hjælpe, så flere lykkes med at blive en ressource for vores samfund, siger Bo Jørgensen.

De seneste år har Bo-Hus lavet flere projekter, som er bæredygtige og såkaldt DGNB-certificeret, som er standarder for hvornår et byggeri er bæredygtigt. Lige nu er Bo-Hus i gang med at bygge Danmarks første svanemærkede folkeskole, som ligger i Sundby lidt udenfor Nykøbing.

Et lysende eksempel

Siden efteråret 2020 har Bo-Hus været medlem af DI Lolland-Falster som følge af sammenlægningen mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri, og der er stor ros fra DI Lolland-Falsters regionalforening.

- Bo-Hus A/S er et lysende eksempel på en virksomhed med initiativ og vækstambitioner, som fokuserer på at være tilstede lokalt, skabe gode relationer og udvikle vores område. Bo Jørgensen og hans medarbejdere har skabt en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække kompetente medarbejdere og sikre udvikling indenfor bæredygtig byggeri, siger Kim Frimann formand for DI Lolland-Falster.

Bo-Hus A/S fik overrakt initiativprisen på virksomhedens adresse den 14. december. Ved prisoverrækkelsen deltog borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder og formand for DI Lolland-Falster Kim Frimann.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Claus Kaae-Nielsen
Skrevet af:

Claus Kaae-Nielsen

Lars Magnus Lund Christensen

Lars Magnus Lund Christensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3087
  • Mobil +45 4127 2838
  • E-mail lmlc@di.dk

Relateret indhold