Eventyrsports adm. direktør Lars Sejer Sørensen fik så stor hjælp fra DI’s kontor i Shanghai, at han valgte at melde virksomheden ind i Dansk Industri.

09.02.21 DIB Nyheder

Direktør: Jeg blev træt af at rive mig selv i håret

Eventyrsports adm. direktør Lars Sejer Sørensen tog synålen i den anden hånd og begyndte at udvikle egne friluftsprodukter.

Frustration satte Eventyrsports adm. direktør Lars Sejer Sørensen i gang med at udvikle og producere sit eget brand i bl.a. telte, liggeunderlag og soveposer. De bliver syet i Kina, og outdoor-kæden rykker nu mod mere produktion og mere DI.

I årevis har du sagt nej til at lave dit eget mærke, hvad skete der?

– Efter små 25 år blev jeg så træt af at rive mig selv i håret over de store brands, der laver ting, hvor designbeslutningerne tydeligvis er truffet langt fra dem, der skal ud i naturen – og derfor passer af pommern til. Samtidig med at jeg kunne se, hvor udfordret vi var på margin, og derfor for to år siden tænkte, det må være muligt at lave nogle fede produkter til en ordentlig pris. Det gør vi så nu med vores mærke TLT – Tranqulity Lifestyle Tribute, der bliver syet i Kina.

Hvad er status her start 2021?

– Det går godt, TLT sælger både i butikkerne og online, og vi har planer om at udvide mærket til også at omfatte rygsække og duffelbags. Vi har masser af ideer, men vi skynder os langsomt. Vi har dyb respekt for, at vores kunder sidder ved lejrbålet og nørder og diskuterer vores udstyr. Men derfor er det også afgørende, at det vi sender på markedet holder 100 procent.

Hvordan sikrer I jer det i Kina?

– Jeg har selv besøgt og sagt god for de fabrikker, vi bruger. Derudover fik vi efter det første lille år fastansat en kinesisk kvinde ved navn Ellen, der er vores bindeled til de fire fabrikker, der syr. Uden hende var vi ”blinde”, for alle ingeniører og produktionsfolk taler kinesisk, og vi har brug for utrolig høj specialiseret syning – vores produkter er absurd detaljerede i forhold til syninger, lynlåse, materialer.

Har DI kunnet hjælpe?

– Helt enormt. DI’s kontor i Shanghai er vores trygge bastion, sparringspartner og garant for, at vi ikke bliver snydt derude. Kæmpe ros til dem. Faktisk er det deres fortjeneste, at vi nu har meldt os ud af Dansk Erhverv og ind i Dansk Industri. Og vi glæder os enormt til at sparre med andre virksomheder, der også producerer selv, når verden bliver mere normal igen. 

Fakta

BRUG DI I KINA 

  • Seminarer og inspirationsture inden for områder som miljø og energi, fødevarer, digital handel og blockchain.
  • Løbende analyser af politik og erhverv i kølvandet på COVID-19 i månedligt nyhedsbrev
  • Selskabsetablering (OMIX) og outsourced administration services.
  • dk
  • Du er velkommen til at kontakte chef for DI’s projektkontor i Kina, Peter Bøgh Hansen på
    pmh@di.dk eller General Manager Glen Mikkelsen på glmi@di.dk, hvis du vil vide mere.
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Glen Mikkelsen

Glen Mikkelsen

General Manager, China

  • Direkte +45 3377 3972
  • Mobil +86 139 1778 4076
  • E-mail glmi@di.dk

Relateret indhold