WindowMasters adm. direktør, Erik Boyter, vendte markedsføringen rundt, da coronakrisen blokerede rejsemulighederne. Nu er  salget tilbage på førkrise niveau.

Foto: WindowMaster
02.02.21 DIB Nyheder

Digitalt kursskifte redder WindowMaster fra coronachok

Coronakrisen har ikke bremset WindowMasters ambitioner om et globalt gennembrud. Virksomheden i Vedbæk gentænkte forretningen og har formået at fastholde aktiviteten i en svær periode. Nu hædres indsatsen med DI-pris

Da den globale pandemi lukkede verden ned i marts sidste år blev WindowMaster hårdt ramt. Salg og aktiviteter gik næsten i stå fra den ene dag til den anden, og produktionen i Tyskland blev sat på lavt blus. Sælgerne kunne ikke rejse nogle steder.

Det skræmte dog ikke Erik Boyter, adm. direktør i WindowMaster, der hurtigt omstillede sin cleantech-virksomhed.

- Vi vendte forretningens marketingsstrategi helt, og der blev sat fokus på online promovering. Vi satte alle investeringer ind på diverse digitale marketings- og salgsaktiviteter. Så selvom vi ikke kunne rejse nogen steder, så skulle budskabet om vores løsninger stadig ud, siger Erik Boyter.

Den satsning var rigtig og har betydet, at virksomheden nu er oppe på samme aktivitetsniveau som før krisen, og deres fremtidsudsigter har udviklet sig positivt. WindowMaster står nu så stærkt, at de i oktober blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Læs også: Renovering af byggeri bør hænge sammen med klimaindsats

Viljen til at finde vejen

- WindowMaster, Erik Boyter og hele teamet bag har vist, at hvor der er vilje, er der vej. Det har krævet store forandringer og store investeringer at vende nedlukning til fremgang. Forretningen er blevet gentænkt, og det internationale gennembrud er blevet en realitet på trods af krisen. Det fortjener hæder, siger Peter Lanng Nielsen, formand i DI Hovedstaden.

Udover at være kommet styrket ud af krisen, ved at vende virksomhedens salg og marketing fra personbåret til digital, så prioriterer WindowMaster også bæredygtighed i deres globale drift og i de løsninger, som de leverer.

Grøn omstilling åbner verden

At WindowMaster er en af de virksomheder, som er med til at gøre Danmark til en grøn førernation, har også haft betydning for valget af dem som årets vinder af initiativprisen.

- WindowMaster er en af de virksomheder, som skal være med til at løfte os videre, når verdensmarkederne åbner igen. Investeringer i den grønne omstilling kommer til at være centrale, når vi skal have gang i økonomien efter coronakrisen. Og så står WindowMaster kun endnu stærkere med deres innovative løsninger på naturlig ventilation, siger Peter Lanng Nielsen.

Prisen blev uddelt af Peter Lanng Nielsen, der er for formand for DI Hovedstaden, 2. februar hos WindowMaster.

Læs også: GreenTec A/S i Kolding trykkede på speederen da coronaen ramte

Anne Ginderskov Hansen

Anne Ginderskov Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4841
  • Mobil +45 4079 5870
  • E-mail angh@di.dk

Relateret indhold