Tilmelding til events i NY foregår via link i bunden af artiklen.

Foto: getty
21.03.21 DIB Nyheder

Kom gratis 1 uge til New York

I dag og ugen ud kan du komme med til USA’s største festival for cirkulær økonomi. Med mere end 90 events og 5000 forventede deltagere tegner ugen til at blive en stor samtale om bæredygtighed og cirkularitet. Bag ugen står Dansk Industris kontor i USA og State of Green.

I dag går startskuddet til Circular City Week New York. Ugen har på tre år udviklet sig til USA’s største festival for cirkulær økonomi. Fra 30 events og aktiviteter i 2019 til over 90 stykker i 2021.

Med mere end 5000 forventede deltagere tegner ugen - som Dansk Industris kontor i USA og State of Green står bag - til at blive en stor samtale om bæredygtighed og cirkularitet.

I anledning af ugens start har DI Business her valgt at stille skarpt på 9 events under ugen (timelding sker via link i bunden af artiklen):

 

Circular City Week Official Opening Ceremony

På ugens åbningssession diskuterer virksomheder og førende aktører inden for cirkulær økonomi de strategier, som er nødvendige for at forankre cirkularitet i forretningen – fra interne processer i virksomheden til produktdesign.

Talere: Dell Technologies, Rubicon, Freshfields, The Ellen MacArthur Foundation, NYC Economy Development Corporation, Danish Cleantech Hub NY

Tid: Mandag kl. 15:30

 

The Big Circular Ambition

Hvordan arbejder man med cirkularitet i hverdagen og gør det til den gode forretningsmodel? Og hvilken rolle spiller gode offentlig-private partnerskaber i Danmark når det kommer til såvel CO2 reduktioner som resultater inden for cirkulære økonomi? Nogle af de elementer berøres i dette event med deltagelse af en række danske virksomheder.

Talere: Plus Pack, Aarhus Water, Stena Recycling, Fremstillingsindustrien

Tid: Mandag kl. 17:00

 

How to Use Circular Design Tools

Få indblik i et nyudviklet Circular Design Tool, der skal vejlede SMV’er med at udvikle deres cirkulære forretningsmodeller.

Talere: Danish Design Centre, UrbanTech

Tid: Tirsdag kl. 14.30

 

Co-creating a Circular Campus

Hvordan skal udviklingen af verdens første cirkulære campus se ud? Bernard College i New York har forpligtet sig til at gøre netop det, og i dette event kan man blive klogere på de beslutninger det kræver, og hvordan man går fra idé til implementering.

Talere: BLOXHUB, Barnard College

Tid: Tirsdag kl. 15:00

 

Turning Agriculture Upside Down

Med stigende befolkningstal og pres på de globale ressourcer er der behov for tænke fødevare- og landbrugsproduktionen anderledes i de kommende år. Hør I denne session om bl.a. vertical farming og hvilken rolle teknologi skal spille for landbrugsproduktionen.

Talere: Nextfood og Food Nation

Tid: Onsdag kl. 15:00

 

Are We at a Turning Point For The Circular Economy?

Under COVID-19 har der været en “Build back better” diskussion på begge sider af Atlanten – hvordan kan lande genopbygge deres økonomier mest bæredygtigt? I dette event diskuterer et transatlantisk panel, hvordan regeringer og den private sektor i fællesskab skal løfte den udfordring, og hvad der kommer til at betyde for virksomheder såvel som forbrugere på sigt.

Talere: U.S. Chamber of Commerce Foundation ,HP, Philips, ING Wholesale Banking

Tid: Onsdag kl. 16:00

 

The Power of Sport for a Circular Economy: A Philly Special

‘Sports have the power to change the world,’ lyder et kendt citat. Godt nok har citatet oprindelse ikke noget med bæredygtighed at gøre, men kan sportsverdenen være en katalysator for en mere cirkulære økonomi?

Talere: Philadelphia Eagles, Oceanic Global, Recipric

Tid: Onsdag kl. 17.30

 

Using Policy to Enable Circularity: Cities at the Forefront

Det offentlige og beslutningstagere spiller en afgørende rolle i transformationen til en cirkulær økonomi. Men hvordan gør man det bedst, og hvilke policy værktøjer virker – fra mål og lovgivning til finansieringsmodeller og partnerskaber.  

Talere: Summit Foundation, City of Phoenix, Zero Waste Europe, New York City Council, Reloop Americas

Tid: Onsdag kl. 18:00

 

Circular City Week Official Closing Celebration

Både energi- og byggesektoren har over de sidste mange år arbejdet på at blive mere bæredygtige – fra integration af vedvarende energi til energieffektivitet i bygninger. Men hvilken rolle kan cirkulær økonomi spille for, at sektorerne kan indfri deres ambitiøse mål?

Talere: New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA), ABB US, Arup, DI, ROCKWOOL International

Tid: Fredag kl. 15:00

 

Festivallen løber hele ugen 28. marts og er på grund af COVID19 og rejserestriktioner langt overvejende virtuel.

Læs mere om Circular City Week og registrer din deltagelse her HER

Læs også Rådgivningsdirektørs blog om ugen her HER

Læs om den danske designvirksomheds Maters deltagelse i ugen HER

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Louis Funder

Louis Funder

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3784
  • Mobil +45 2625 2432
  • E-mail lfk@di.dk

Relateret indhold