Foto fra DM i Entreprenørskab i Industriens Hus 2018, hvor der var bedre muligheder for forsamlinger.

Foto: Marie Victoria Nedergaard
21.04.21 DIB Nyheder

Følg med i unge entreprenørers ideer

I dag – 22. april – pitcher 155 elever fra Danmark og Færøerne deres ideer til DM i entreprenørskab. Mesterskabet sendes direkte fra Industriens Hus, og du kan følge med.

Bæredygtige byggeplader produceret af engangsmundbind, vandopløselig emballage og en desinfektionskasse til frugt og grønt i supermarkederne. Det er blot nogle af de ideer, som 155 elever fra Danmark og Færøerne torsdag den 21. april vil pitche til DM i entreprenørskab.

Mesterskabet sendes direkte fra Dansk Industri i København, og alle deltagerne er med online fra deres eget lokalområde. Det betyder dog ikke færre nerver for de mange unge, som siden august har knoklet for at udvikle deres iværksætterideer.

- Deltagerne har knoklet siden skoleårets start for at udvikle spændende og innovative ideer, og det har bestemt ikke været let, når de en stor del af tiden ikke har kunnet mødes fysisk. Men de her unge lader sig ikke så let slå ud, og jeg er sikker på, at vi vil se knivskarpe pitches og unge, som viser at de kan omstille sig og kan skabe, forandre og gøre en forskel i verden, siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab, som står bag arrangementet.

Tilmeld dig som gæst for at få adgang til DM i Entreprenørskab

Entreprenørskab skal løfte Danmark

I DI glæder politisk direktør Emil Fannikke Kiær sig til dagen.

- Man kan blive helt overvældet af den iderigdom, eleverne viser i deres projekter. Men det vigtigste er, at de nu også har fået mulighed for at øve sig i at omsætte ideer til nye virksomheder. Danmark har nemlig brug for, at flere ser det som en oplagt mulighed at blive iværksættere, og vi arbejder hårdt for at give dem bedre vilkår. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi i Dansk Industri kan bakke op om DM i Entreprenørskab, siger Emil Fannikke Kiær.

Læs også: Iværksætterpanel skal drømme om bedre vilkår

DI HJÆLPER IVÆRK-SÆTTERE

Gratis iværksættermedlemskab. DI hjælper iværksættere med et års gratis råd og vejledning om personalejura, international vækst, adgang til netværk og brancher, politisk indflydelse og meget mere. Læs mere om alle medlemsfordelene og kontakt os. 

Få nyt fra iværksætterverdenen om kapital, nye markeder, lovgivning, netværk, events m.v. i DI’s nyhedsbrev for iværksættere. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Katrine Haahr Riisberg

Katrine Haahr Riisberg

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4934
  • Mobil +45 2883 2878
  • E-mail kahr@di.dk

Relateret indhold