Erik Thomas Johnson, der er forfatter til bogen ”Forretning for Fremtiden,” vil under diskussionen adskille fup fra fakta og give både inspiration og konkrete anbefalinger til danske ledere til, hvordan de kan udvikle en mere bæredygtig forretning.

23.04.21 DIB Nyheder

I dag kan du blive klogere på bæredygtig ledelse

Hvordan bidrager man som leder til den bæredygtige omstilling af en virksomhed? Følg diskussionen mellem tre danske topledere – herunder DI’s adm. direktør Lars Sandahl.

Bæredygtig forretningsudvikling er højt på dagsordenen hos danske virksomheder, og det sætter nye krav til lederne i virksomheden. Mange ledere oplever, at det er uklart, hvad de skal gøre for at bidrage til virksomhedens omstilling og det kan være svært at vide, hvordan man bedst handler for at indfri potentialet i bæredygtig forretningsdrift.

DI har samlet tre af Danmarks dygtigste talenter indenfor bæredygtig forretning, og som har ved, hvordan man øger salg og profit gennem strategisk arbejde med C02-reduktion, miljøindsatser og socialt ansvar.

I panelet kan du møde:

Senior Director Simon Boas Hoffmeyer, Sustainability & Communications hos Carlsberg Group

Director Louise Koch, Global Social Impact Sales Strategy & Customer Engagement i Dell Technologies

Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, Årets Sustainability Leder 2020

I en ærlig og uformel samtale med Erik Thomas Johnson, der er forfatter til bogen ”Forretning for Fremtiden,” vil de adskille fup fra fakta og give både inspiration og konkrete anbefalinger til danske ledere til, hvordan de kan udvikle en mere bæredygtig forretning.

Tid: 26. april kl. 09.30-10.30. 
Du kan se arrangementet ved at følge dette link til livestream

 

Erik Thomas Johnson

Erik Thomas Johnson

Fagleder, Bæredygtig forretningsudvikling

  • Direkte +45 3377 4784
  • Mobil +45 2763 6253
  • E-mail etjo@di.dk

Relateret indhold