Brandingguru Martin Lindstrøm har interviewet Dansk Industris adm. direktør Lars Sandahl Sørensen. De to er personlige venner, om end Lars Sandahl Sørensen i interviewet bedyrer, at Martin Lindstrøm er ”bloody provocative”.

Video: Oscar Majoros
04.05.21 DIB Nyheder

Dansker interviewer verdensledere – starter med Sandahl

Den danske ”brandingguru” Martin Lindstrøm lancerer en række ”postcovid” tv-shows med nogle af verdens mest indflydelsesrige ledere. I denne video interviewer han DIs adm. direktør Lars Sandahl Sørensen som optakt til showrækken.

”Han er en af verdens vigtigste personer”

Sådan lyder overskriften på et portræt, som Berlingske den 4. maj 2020 bragte af ”brandingguru” Martin Lindstrøm i anledning af hans 50 års fødselsdag.

Her godt et år efter både fødselsdagen og starten på pandemien er Martin Lindstrøm sammen med leder coach Marshall Goldsmith klar med en ”postcovid” showrække med deltagelse af en række af verdens mest indflydelsesrige CEOs, der debatterer med nogle af verdens ”brightest business thinkers”.

Som optakt til showet har Martin Lindstrøm interviewet Dansk Industris adm. direktør Lars Sandahl Sørensen. De to er personlige venner, om end Lars Sandahl Sørensen i interviewet bedyrer, at Martin Lindstrøm er ”bloody provocative”.

Læs også: Topledere: Dansk guldgrube af data skal deles endnu bedre

40 procent af New Yorks kontorer står tomme

I optakten til interviewet påpeger Martin Lindstrøm den voldsomme omstilling fra fysisk tilstedeværelse og møder til digitale do, der er sprunget op som følge af pandemien. Han påpeger, at 40 procent af New Yorks kontorpladser står tomme, og at der ikke er nogen sandsynlighed for, at vi kommer tilbage til fysisk samvær, som det var før covid19 ramte. Så hvad mener Lars Sandahl Sørensen, at den virkelighed kræver af verdens ledere, hvis der skal bygges en god virksomhedskultur?

- Det kræver virkelig god ledelse. Der skal være en stærk vision, mission og retning. Og så bliver det nødvendigt at have en helt klar fortælling om ikke blot virksomheden men i særdeleshed om, hvad virksomheden gør af gavn for verden. Hvis du kan gøre det, kan du tiltrække de rigtige medarbejdere og bygge en stærk kultur på det, siger Lars Sandahl Sørensen.

Fysiske fremmøde er savnet

Han mener dog, det vil være en stor fejl at tro, at det fysiske fremmøde er gået permanent af mode.

- Der er en kæmpe lyst blandt mennesker til at komme tilbage og være sammen fysisk. Og der er masser af funktioner, der ikke kan løses med fleksibelt hjemmearbejde. Det vil der fortsat være, selv om vi måske i fremtiden kan mødes med hologrammer af hinanden.

Han påpeger samtidig, at de virksomheder, der er klædt på til en mere digital fremtid, bliver vinderne.

- Fx er danske medicinalvirksomheder klar med instrukser til deres millioner af kunder, så de kan se online, hvordan produkterne bruges. Arbejder man ikke med den direkte digitale kundekontakt, har man tabt fremtiden, siger Lars Sandahl Sørensen.

I videoen ovenfor kan du se en 10 minutter lang version af videointererviewet. Vil du have de fulde 40 minutter, skal du klikke her: di.dk/english  

M&M showets udsendelser

4th May           Keith Ferrazzi & Jim Citrin      What will the new hybrid work format look like?

11th May         Morten Hansen & Antonio N. Rodriguez        How to lead in a disruptive world?

Videos              Alisa Cohn & Dorie Clark        Should every leader become a personal brand?

25th May         Tasha Eurich & Chester Elton How to motivate in a world of AI and Zoom?

1st June           Erin Meyer & Gary Hamel      PostCovid, will we become more or less global?

15th June        Amy Edmondson &  Frances Frei                         What should Amazon learn from UBER?

8th July            Whitney Johnson & Sanyin Siang                         Has there been inflation in disruption?

15th July          Tom Peters & Susan David     Has the concept of the corporation died?

August             Liz Wiseman & Adam Grant   The three things leaders fail to know they don’t know.

Læs mere om M&M Showets programindhold 

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Pernille Erichsen

Pernille Erichsen

Chef for DI ledelse og virksomhedsudvikling

  • Direkte +45 3377 3092
  • Mobil +45 2724 2905
  • E-mail peer@di.dk

Relateret