DI mangler skuemestre. Kontakt chefkonsulent Michael Boas Pedersen for yderligere information.

03.06.21 DIB Nyheder

DI søger skuemestre til bedømmelse af svendeprøver

DI har brug for dygtige skuemestre til at bedømme svendeprøverne på de mange forskellige erhvervsuddannelser, vi har ansvar for. Se chefkonsulent Michael Boas Pedersen fortælle lidt om, hvad det vil sige at være skuemester, og hvad man får ud af det.

DI mangler skuemestre til at bedømme elevers svendeprøver på mange forskellige erhvervsuddannelse og mange forskellige steder i landet. Derfor håber organisationen, at flere vil være med til at løfte den vigtige opgave.

I videoen ovenfor kan du høre mere om, hvad det indebærer, og hvad man får ud af det. Nedenfor er videoer med skuemestre, der deler ud af deres erfaringer. 

For yderligere oplysinger: Kontakt chefkonsulent Michael Boas Pedersen på mail mibp@di.dk eller telefon 33774827

Smedemester, oldermand, uddannelsesansvarlig, skuemester og næstformand. Steen Carmel har foruden mange titler også et yderst stærkt engagement i at forme fremtidens faglærte. Hør ham fortælle om, hvad det kræver at være skuemester, og hvorfor man skal engagere sig.

Video: Lærepladsfællesskabet

Som skuemester skal vi indgyde ro, så de unge kan yde deres bedste, skabe et godt produkt og være stolte af dem selv. Sådan lyder det fra Marie Lund, formand hos CG Jensen og skuemester for anlægsstruktør og kloakmester.

Video: Lærepladsfællesskabet

Ulrik Lund Laugesen har været uddannelsesansvarlig hos Palsgaard i 12 år og skuemester i 5 år. For ham er skuemesterens vigtigste opgave at møde lærlingen i øjenhøjde, så de kan præstere deres bedste og samtidig få en god oplevelse.

Video: Lærepladsføællesskabet

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Michael Boas Pedersen

Michael Boas Pedersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4827
  • Mobil +45 3131 8137
  • E-mail mibp@di.dk

Relateret indhold