En lang række virksomheder har meldt sig ind i klimakampen. Her et sammenklip fra nogle af de videoer, der er skudt. Se flere nedenfor og via link.

Video: Aleksander Hørup
17.06.21 DIB Nyheder

Fra lufthavn til trykkeri – virksomheder er klar til klimakamp

CPH Lufthavn, KLS Pure Print, VELUX, Unicon, DSB og mange flere har selv skudt videoer om deres klimaindsats. Se nogle af dem her og læs mere om, hvordan DI vil nå Danmarks ambitiøse klimamål.

”Vi er på rette kurs. Så lad os nu stå samme om at sætte skub i den grønne omstilling.”

Sådan lyder det fra Ditte Lykke Wehner, Danfoss postgraduate, i en video fra virksomheden. Den melding er Danfoss ikke alene om.

I en række videoer sætter virksomheder fra mange forskellige brancher en tyk streg under, at virksomhederne er klar til at gå forrest i Danmarks bestræbelser for at nå 70 procents reduktion af danske CO2-udledninger inden 2030.

Det sker i forbindelse med, at DI har fremlagt en plan, der beskriver de store skridt, der skal tages nu, for at Danmark når målet om 70 procents CO2-reduktion i 2030.

Se meget mere og flere videoer på DIs nye klimahjemmeside 

Læs også: Her er planen, der kan sikre Danmarks 70 procents-mål


DSB elektrificerer

Hos DSB fortæller bæredygtighedschef Aske Mastrup Wieth-Knudsen om, hvordan elektrificering af toge skal sikre, at kollektiv transport fortsat er mere klimavenligt end at køre i egen bil.

Rockwool Nordics reducerer udledning

Projektsalgschef Jakob Sjøl fra Rockwool Nordics fortæller om, hvordan virksomheden har reduceret CO2-udledningen fra produktionen med 70 procent og hvordan virksomhedens produkter også bidrager til den grønne omstilling.

CPH Lufthavn søger bæredygtige brændstoffer

Jesper Abery Jakobsen, projektchef i CPH Lufthavn påpeger, at fly har brug for bæredygtige brændstoffer med mindre klimapåvirkning end de fossile, hvis lufthavnen skal nå i mål med sine klimaambitioner.

Følg klima hos DI

Regeringen og dansk erhvervsliv har indgået 13 klimapartnerskaber. Vi præsenterer dig for hvert enkelt partnerskab, og følger udviklingen.

Læs mere om klimapartnerskaberne

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Anne Højer Simonsen

Anne Højer Simonsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3465
  • Mobil +45 4014 0603
  • E-mail anhs@di.dk

Relateret indhold