DI er en meget væsentlig spiller i forhold til transitionen af det danske samfund og samspillet mellem sektorerne, siger Martin Rune Pedersen, landechef i Danmark for TotalEnergies.

22.06.21 DIB Nyheder

TotalEnergies: DI er stedet for den grønne omstilling

TotalEnergies vil deltage aktivt i Danmarks rejse mod endnu mere grøn energi. Derfor har virksomheden meldt sig ind i Dansk Industri (DI), der spiller en afgørende rolle i transitionen og samspillet med sektorerne i Danmark.

Dansk Industri har fået et nyt og vigtigt medlem, nemlig TotalEnergies, som har meldt sig ind i DI.

En indmeldelse, der ifølge TotalEnergies’ landechef Martin Rune Pedersen falder fuldstændig naturligt i forlængelse af virksomhedens ønske om et spille en aktiv rolle i Danmarks energiomstilling og overgang til mere grøn energi.

- I mine øjne er DI stedet at være. DI er en meget væsentlig spiller i forhold til transitionen af det danske samfund og samspillet mellem sektorerne, siger Martin Rune Pedersen og tilføjer:

- TotalEnergies ønsker at deltage aktivt og på tværs af vores forretningsområder. DI og TotalEnergies’ interesser er således meget på linje.

Læs også: Always bet on green: TotalEnergies satser på grønt

DI spiller hovedrolle i den grønne omstilling

I DI er man glad for at have fået TotalEnergies som medlem. Det understreger ifølge DI’s topchef Lars Sandahl Sørensen, hvordan DI samler de vigtigste spillere i den grønne omstilling.

- DI vil spille en hovedrolle i den grønne omstilling. DI’s mange og markante medlemmer kan bidrage til at bringe Danmark i mål med ambitionerne om at sænke Danmarks CO2-udledning og udnytte de store eksportmuligheder, som byder sig i de kommende år, siger DI’s topchef og tilføjer:

- Både i forhold til udviklingen af konkrete politiker på området, samspillet med Christiansborg og resten af samfundet og netværket mellem de førende virksomheder inden for den grønne omstilling, skal DI være i front. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Peter G. H. Madsen
Skrevet af:

Peter G. H. Madsen

Troels Ranis

Troels Ranis

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3683
  • Mobil +45 2328 5056
  • E-mail trra@di.dk

Relateret indhold