Simon Tøgern, formand for HK Privat.Finansdirektør hos Lemvigh-Müller Christian Søgaard-Christensen. Prismodtager Anna Paaske Sommerlund og Maj Svolgaard, chefkonsulent i DI.

Foto: Jon Norddahl
01.07.21 DIB Nyheder

Handelselev hædret for at styrke Lemvigh-Müllers sælgere

Anna Paaske Sommerlund hædret med fagprøvepris efter indsats for at tiltrække flere kunder til Lemvigh-Müllers Coil Servicecenter i Køge.

Spørgeskemaanalyse, handlingsplan og et serviceværktøj til Lemvigh-Müllers sælgere. Det stablede Anna Paaske Sommerlund på benene i hendes fagprøve under handelsuddannelsen.

Hun fandt nemlig ud af, at der kunne skabes mere aktivitet gennem øget viden hos kunder og personale om, hvad virksomhedens servicecenter i Køge kan tilbyde af ydelser.

Resultatet var så godt, at hun torsdag modtog Dansk Industris og HK Privats fagprøvepris for Handelsuddannelsen og en check på 25.000 kr. Det glæder ikke mindst Lemvigh-Müllers finansdirektør Christian Søgaard-Christensen.

- Vi er meget stolte over, at Anna har vundet årets fagprøvepris. Det viser værdien af at kombinere et ambitiøst elevforløb og en person med et stort potentiale. Anna har arbejdet engageret og kreativt, og hun har mere end indfriet forventningerne. Anna har vist, at hun kan udrette meget fremover’, siger han.

Har løftet uddannelsesansvar i mange år

Fagprøveprisen uddeles til elever, der har bestået fagprøven på handelsuddannelsen med et originalt og flot resultat. Målet er at gøre opmærksom på de mange muligheder på handelsuddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Chefkonsulent i DI Maj Svolgaard glæder sig over det høje niveau i årets indstillede opgaver:

- Stort tillykke til Anna med hendes flotte fagprøve og til Lemvigh-Müller som gennem mange år løftet et flot uddannelsesansvar på en lang række erhvervsuddannelser inden for både det merkantile og tekniske område. Dermed er de med til at sikre tilstrækkeligt mange faglærte i arbejdsstyrken og bidrager også til at styrke den danske konkurrenceevne. Derfor har vi valgt at markere det ved også at give dem en pris i dag, siger Maj Svolgaard.

Læs også: Hædret for opgave om kundeoplevelser i LEGO House

Årets uddannelsessted 2021

Formand for HK Privat, Simon Tøgern ser i prisvinderen også et godt eksempel på, hvordan virksomheder i Danmark er langt fremme med at udvikle forbedrede og effektive arbejdsprocesser.

- Anna er også en god og hjælpsom kollega. Derfor var vi ikke i tvivl om, at hun skulle have prisen’ siger Simon Tøgern, formand for HK Privat.

Med prisen følger også en anerkendelse til praktikstedet, så prisen Årets Uddannelsessted 2021 går til Lemvigh-Müller A/S. Anna Paaske Sommerlund går det i det daglige på Mommark Handelskostskole.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Michael Boas Pedersen

Michael Boas Pedersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4827
  • Mobil +45 3131 8137
  • E-mail mibp@di.dk

Relateret indhold