Diskrimination hører ikke til i det danske samfund, og medarbejdere skal kunne gå på arbejde, som dem de er, siger Mette Fjord Sørensen, underdirektør i Dansk Industri (DI).

16.08.21 DIB Nyheder

DI vært for pride-event om virksomheders rolle – kom med

Telia, ISS og Ørsted er blandt oplægsholderne, når WorldPride in Copenhagen fredag i Industriens Hus sætter fokus på virksomheders rolle til sikring mod diskrimination af LGBTQ+personer. Der er stadig ledige pladser.

Hvordan bidrager nordiske virksomheder til udviklingen af et samfund,  hvor LGBTQ+personer ikke risikerer at blive diskrimineret?

Det er emnet, når begivenheden WorldPride in Copenhagen i samarbejde med BSR - en verdensomspændende organisation for bæredygtig forretningsudvikling – afholder en morgenevent i Industriens Hus.  

Eventen vil sætte focus på, hvordan nordiske virksomheder arbejder med emnet. Blandt oplægsholderne er virksomhederne Telia, ISS og Ørsted samt Dansk Industris (DI) underdirektør Mette Fjord Sørensen, der blandt andet har ansvar for DI’s mangfoldighedspolitik.

- Mangfoldighed er heldigvis et vigtigt fokus for mange virksomheder, og det er vigtigt, at medarbejdere ikke føler sig holdt ude af fællesskabet – uanset deres køn, alder og religiøse eller seksuelle overbevisning. Diskrimination hører ikke til i det danske samfund, og medarbejdere skal kunne gå på arbejde, som dem de er, siger Mette Fjord Sørensen.

Hun påpeger desuden, at inkluderende og mangfoldige virksomheder generelt klarer sig rigtig godt.

- Plads til forskellighed giver plads til flere ideer og større arbejdsglæde. Det skaber værdi. Både for den enkelte men i allerhøjeste grad også for hele samfundet, siger Mette Fjord Sørensen.

Tilmeld dig begivenheden via link her i artiklen The UN Standards of Conduct and the Private Sector’s Role in Advancing LGBTQ+ Inclusion

Mette Fjord Sørensen

Mette Fjord Sørensen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3797
  • Mobil +45 5213 2312
  • E-mail mfj@di.dk

Relateret indhold