Virksomheden Virsabi er blandt medlemmer i DI's nye scaleup netværk.

Virsabi
05.08.21 DIB Nyheder

Har din virksomhed vokseværk? – nyt Scaleup-netværk kan hjælpe dig på vej

Den 24. august holder DI’s nystartede netværk for mindre virksomheder med vokseværk opstartsmøde hos Visti Unlimited i Odense. Det populære netværk har plads til flere medlemmer.

Er du ejer eller leder af en virksomhed med mellem 15 og ca. 65 medarbejdere og har I en solid og skalérbar forretningsmodel?

Så er du et potentielt nyt medlem i Dansk Industris nye netværk for scaleup-virksomheder.

- Vi begyndte at invitere deltagere til netværket her i foråret og har oplevet massiv interesse fra virksomheder fra vidt forskellige brancher. Nu glæder vi os til opstartsmøde hos Visti Unlimited i Odense den 24. august, hvor Thomas Visti, der står bag to af Danmarks største robotsucceser, vil give inspiration til netværket, siger Anders Sparre, chefkonsulent i DI.

Det nye netværk har foreløbig deltagelse af 14 virksomheder, der spænder fra robotvirksomheder som Nordbo Robotics over energivirksomheder som Dall Energy til kaffevirksomheden Coffee by Storm.

- Alle virksomhederne har stærke vækstambitioner og lyst til både at lære og dele ud af viden. Jeg tror, det giver en særlig styrke til netværket, at det spænder så bredt, som det gør, siger Anders Sparre.

Læs også: Industrigigant fylder ledig fabrikshal med opfindere

Fysiske og digitale møder

Netværket skal mødes seks gange over det næste år i en kombination af fysiske og digitale møder. På den måde bliver der både skabt en fortrolighed mellem deltagerne og mulighed for at sparre om aktuelle vækstudfordringer, uden at der skal sættes en hel dag af.

Næste møde i netværket afholdes den 25.-26. oktober 2021 i København. Her vil temaet være ressourcer, med særlig vægt på medarbejdere og kapital, og blandt andre vil direktør André Rogaczewski fra Netcompany deltage som  inspirator.

- Der er mange udfordringer og risici for virksomheder, der har ambitioner om vækst. Gennem netværket kan man både trække på ligesindedes erfaringer og få inspiration og sparring omkring temaerne ejerskab og ledelse, ressourcer, produktivitet og internationalisering, siger Anders Sparre.

Læs mere om DI’s netværk for Scaleup virksomheder (danskindustri.dk).

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Anders Sparre

Anders Sparre

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • E-mail asp@di.dk

Relateret indhold