Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. I år gives den til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen.

26.08.21 DIB Nyheder

Mød de tre nominerede til DI Prisen 2021

DI Prisen gives i år til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen. Og de tre nominerede er...

Mountain Top er nomineret for deres integration af nydanskere i arbejdsmarkedet. Virksomheden efteruddanner og underviser nydanskere og sørger for at inkludere dem i et arbejdsfællesskab.

Phønix Tag Materialer nomineres for deres Tagdækker Trainee forløb, hvor udsatte unge på kanten af arbejdsmarkedet får mulighed for at uddanne sig som tagdækker.

NCC er nomineret for deres virksomhedsskole, hvor de indsluser unge på kanten af arbejdsmarkedet og sikrer dem beskæftigelse. På virksomhedsskolen kombinerer de undervisning og praktisk arbejde.

Se med online

Se med online
Alle kan se med online via di.dk/topmodet, hvor du også kan tilmelde dig for at få tilsendt et direkte link til livestreamet, når showet starter den 28 september klokken 15.00.

Se med fra K.B. Hallen
I år er det muligt for DI-medlemmer og særligt inviterede at deltage fysisk på DI Topmødet. I så fald modtager du en invitation pr. mail. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Louise Thomsen

Louise Thomsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3307
  • Mobil +45 2617 1327
  • E-mail lout@di.dk

Relateret indhold