Blandt oplægsholderne ved konferencen er transportminister Benny Engelbrecht, adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, Jens-Peter Saul, Group CEO i Rambøll.

11.08.21 DIB Nyheder

Mød tyske forretningsforbindelser 25. august i Industriens Hus

Den 25. august får du mulighed for at møde en delegation af tyske erhvervsfolk. Det sker, når Dansk-Tysk Handelskammer, Hamborgs Handelskammer, DI m.fl. afholder konference om grøn vækst.

Hvordan sætter vi gang i den grønne vækst mellem Tyskland og Danmark?

Det er emnet, når Dansk-Tysk Handelskammer, Handelskammer Hamborg og DI med flere afholder konference i Industriens Hus den 25. august.

Blandt oplægsholderne er transportminister Benny Engelbrecht, adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, Jens-Peter Saul, Group CEO i Rambøll. Dertil kommer en paneldebat, der modereres af Annette Horvath, vicepresident i Dansk-Tysk Handelskammer samt sektorseminarer omkring energi, transport, sundhed, iværksætteri og grønt byggeri.

- Konferencen giver gode muligheder for at netværke med den tyske erhvervsdelegation, der kommer fra Handelskammer Hamborg og Nordslesvig. Vi glæder os til begivenheden, og der er allerede mange tilmeldte, men der er plads til flere – ikke mindst virtuelt, siger underdirektør Jens Holst-Nielsen, Global Markedsudvikling i DI.

Læs mere og meld dig til: "Germany and Denmark - Joining Forces for Green Growth"

Følg klima hos DI

Regeringen og dansk erhvervsliv har indgået 13 klimapartnerskaber. Vi præsenterer dig for hvert enkelt partnerskab, og følger udviklingen.

Læs mere om klimapartnerskaberne

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Helle Bundgaard

Helle Bundgaard

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3065
  • Mobil +45 2949 4637
  • E-mail hbu@di.dk

Relateret indhold