DI Topmødet 2021 har fokus på en ny fremtid med nye muligheder. Se med den 28. september.

Grafik: Peter Fallesen
26.08.21 DIB Nyheder

Nu kan du melde dig til Topmødet - her er programmet

Også i år får alle mulighed for at følge med live i DI Topmødet 2021 den 28. september. Cecilie Beck er vært og byder både gæster i K.B. Hallen og livestream-seere velkommen til debat om, hvordan vi gør Danmark til "Mulighedernes Land."

Få år har i nyere tid været så turbulente, som det, der er gået fra DI i 2020 for første gang producerede og distribuerede DI Topmødet som et online tv-show. I 2020 stod Danmark og verden midt i en pandemi, der truede med ekstreme konsekvenser.  

I år afholdes DI Topmødet på kanten af det sidste vaccinestik og med udsigt til en ny fremtid med nye muligheder. Det bliver det helt centrale tema på årets Topmøde, som har fået titlen ”Mulighedernes Land”.

- Vi er et sted lige nu, hvor vi begynder at kunne ane slutningen på coronakrisen. Det betyder, at vi nu for alvor kan kigge fremad, og derfor skal vi på Topmødet i år tale om muligheder. Om nye muligheder, der kan skabe varig fremgang med ny vækst, nye job, nye virksomheder og nye idéer. Og om, hvordan vi skaber lige muligheder for alle til at udfolde deres talent og være en del af fællesskabet på arbejdsmarkedet, siger Morten Høyer, direktør for public affairs og kommunikation i Dansk Industri (DI).

Læs også: Akutpakke fra DI kan give 11.000 ekstra par hænder i 2022

Globalt perspektiv er afgørende

Han er derfor begejstret for årets program, der igen kan følges via livestream.

- Vi har igen oplæg fra statsminister Mette Frederiksen og formand for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, der selvfølgelig giver deres bud på fremtidens muligheder og udfordringer. Vi får oplæg fra Kasper Hjulmand, træner for herrefodboldlandsholdet, der i det forgange år om nogen har udnyttet mulighederne i en vanskelig tid. Og vi skal høre fra en lang række virksomheder, siger Morten Høyer.

Han glæder sig selv til at høre oplæg fra Saadia Zahidi, der er administrerende direktør for World Economic Forum.

- Coronakrisen sætter stadig alvorlige spor i hele verden. Danmark har med en dygtig håndtering af krisen og med eksportparate og dygtige virksomheder fået et forspring til erobring af flere verdensmarkeder. Men for et lille eksportafhængigt land er verdensøkonomien en afgørende faktor. Derfor bliver det spændende at høre om det globale perspektiv fra Saadia Zahidi, siger Morten Høyer.

Se det fulde program og meld dig til på DI Topmødet 2021 - Dansk Industri

Se med online

Se med online
Alle kan se med online via di.dk/topmodet, hvor du også kan tilmelde dig for at få tilsendt et direkte link til livestreamet, når showet starter den 28 september klokken 15.00.

Se med fra K.B. Hallen
I år er det muligt for DI-medlemmer og særligt inviterede at deltage fysisk på DI Topmødet. I så fald modtager du en invitation pr. mail. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Benfeldt

Camilla Benfeldt

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3780
  • Mobil +45 5218 5901
  • E-mail cben@di.dk

Relateret indhold