HKH Kronprinsesse Mary besøgte den danske udstilling på ”Milan Design Week”.

Foto: Emil Stub
13.09.21 DIB Nyheder

Dansk design viser grønne veje på Milan Design Week

En række af Danmarks designvirksomheder har netop udstillet på verdens vigtigste designbegivenhed ”Milan Design Week.” ”Vi var de eneste med fokus på bæredygtighed,” fortæller iværksætteren Small Revolution.

”Milan Design Week” - ifølge en pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet verdens vigtigste designbegivenhed – er netop løbet af stablen. Dansk design var stærkt repræsenteret med en udstilling om dansk bæredygtig arkitektur og design.

- Vi var det eneste land, der havde fokus på bæredygtighed. Det var virkelig fedt og værdifuldt for os at være med, og jeg tror, at udstillingen har trukket mange brandingpoint til Danmark og dansk design.

Det siger Arendse Baggesen, medstifter og -indehaver af iværksættervirksomheden Small Revolution, der netop er hjemvendt fra ugen i Milano. 

Hr. og fru Italien kiggede forbi

Small Revolution var med på udstillingen med møbler, der er produceret i ren genbrugsplast.

- Vi har en virkelig nem historie at fortælle, fordi alle kan relatere sig til plastaffald, som alle kan se i gadebilledet, i husholdningsaffaldet og alle mulige andre steder. Det var klart mit indtryk, at det også gjorde indtryk på hr. og fru Italien, som var det primære publikum til udstillingen, siger Arendse Baggesen

 Hun håber og tror på, at deltagelse i udstillingen også vil give sig udslag i ordrebøgerne.

- Der var også indkøbere med på messen, og de var så venlige at give til kende, at det var det, de var. Derfor håber jeg også på, at vores deltagelse i messen vil give sig udslag i salg. Men under alle omstændigheder er det en messe, vi er ekstremt glade for at have været med på, og vi kunne aldrig have haft råd til at gøre noget med nær samme effekt på egen hold, siger Arendse Baggesen.

Øvrige udstillere på messen var:

Bang & Olufsen

Birgitte Due Madsen

File Under Pop

Linie Design

Mater Design

Menu Space

PP Furniture

Raawii

Small Revolution

WEHLERS

Kompan

Hans Sandgren Jacobsen

Thors Design

Grundfos

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

  • Direkte +45 3377 4795
  • Mobil +45 2949 4435
  • E-mail ltn@di.dk

Relateret indhold