19.000 lærlinge og elever tager hver morgen på arbejde i en medlemsvirksomhed i Dansk Industri.

14.09.21 DIB Nyheder

DI’s medlemmer uddanner med stolthed

På tværs af brancher og fag står DI’s medlemmer sammen om at uddanne fremtidens faglærte. De sikrer, at  håndværkstraditioner videreføres og udvikles. Det er derfor vi siger, at DI’s medlemmer uddanner med stolthed.

DI’s medlemmer tager et stort uddannelsesansvar. Faktisk tager hele 19.000 lærlinge og elever hver morgen på arbejde i en DI virksomhed. Det er vi rigtig stolte af – og det skal vi være endnu bedre til at vise frem.

Derfor lancerer DI Lærepladsfællesskabet nu en ny brandingfilm, der på tværs af brancher og foreninger, viser, hvordan vi i fællesskab uddanner fremtidens faglærte. Filmen er for og til alle DI’s medlemmer, der uddanner faglærte.

- Vi er enormt stolte af alle de virksomheder, der uddanner elever og lærlinge. De er med til at sikre, at Danmark også i fremtiden har dygtige håndværkere. Og det har vi brug for. For vores virksomheder står overfor en akut mangel på arbejdskraft både her og nu, men også på den længere bane, hvor faglærte er vigtige aktører i den grønne omstilling, siger underdirektør Louise Pihl og forsætter:

- Kan vi blive endnu bedre til at uddanne – ja, selvfølgelig kan vi det. Og det skal vi også. Det er derfor, vi har oprettet DI Lærepladsfællesskabet, der inspirerer og hjælper vores medlemsvirksomheder med at uddanne endnu flere og endnu bedre.

Sammen om at uddanne 

DI Lærepladsfællesskabet er for alle de virksomheder, der allerede uddanner eller har interesse i at komme i gang. Her inspirerer vi hinanden, udveksler erfaringer og bliver klogere på alt fra rekruttering til fastholdelse – tilskudsordninger og forventningsafstemning.

Fællesskabet er et tilbud til alle DI’s medlemmer på tværs af fag og brancher, og denne service er inkluderet i medlemskabet af DI.

Der er over 800 medlemmer i DI Lærepladsfællesskabet, og du skal være med.

Meld dig ind her: DI Lærepladsfællesskabet

Læs også: Brug for lærlinge? Husk halvdelen af befolkningen

Louise Pihl

Louise Pihl

Underdirektør

  • Direkte +45 7216 0177
  • Mobil +45 2566 6312
  • E-mail lop@di.dk

Relateret indhold