Jeg kan kun opfordre virksomheder til gribe muligheden og deltage i CERN-arrangementet, siger Mette Fjord Sørensen, underdirektør i Dansk Industri (DI).

Foto: CERN
14.09.21 DIB Nyheder

Få et eksklusivt kig i teknikrummet på verdens største fysiklaboratorium

Den 7. oktober er danske virksomheder inviteret til et eksklusivt kig ind i verdens største fysiklaboratorium CERN. På mødet giver CERNs eksperter eksempler på virksomhedssamarbejder indenfor digitale løsninger, avancerede materialer og grønne teknologier.

Kan danske virksomheder tappe ind i CERNs viden og opfindelser?

Ja da! I samarbejde med CERN afholder Teknologisk Institut og BigScience.dk “Innovate with CERN” online d.7/10 fulgt op af fysisk besøg fra CERN i november. CERNs eksperter giver eksempler på virksomhedssamarbejder og fortæller, hvad de har i portefølgen af teknologier af industriel relevans indenfor:

  • Digitale løsninger
  • Avancerede materialer
  • Grønne teknologier

Der er også mulighed for at booke CERN specialisterne til 1-1 møder og diskutere enkelt-virksomheders konkrete behov.

- Vi har allerede nu gode eksempler på virksomheder, som leverer til CERN og er kommet ind i et perspektivrigt udviklingsmiljø. Jeg kan kun opfordre virksomheder til gribe muligheden og deltage i CERN-arrangementet, siger Mette Fjord Sørensen, underdirektør i Dansk Industri (DI).

Mere information og registrering via dette link.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Richard B. Larsen

Richard B. Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3324
  • Mobil +45 4064 8929
  • E-mail rbl@di.dk

Relateret indhold