27.09.21 DIB Nyheder

I dag er det Topmøde-dag – se med online fra kl. 15.00

Husk at se med online senere i dag, når Cecilie Beck åbner DI Topmødet 2021 og byder velkommen på scenen til Mette Frederiksen, Jakob Ellemann-Jensen, Kasper Hjulmand og mange flere

Klokken 15.00 i dag vil godt og vel 1.000 mennesker sidde klar i K.B. Hallen – og endnu flere ude bag skærmene – til at overvære DI Topmødet 2021.

DI Topmødet er et 2,5 times stort anlagt show med højaktuelle debatter, taler og inspirationsoplæg. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, men gerne vil se med online, kan du sagtens nå det. Du skal blot klikke dig ind på eller www.di.dk/topmodet eller DI’s Facebook-side, når showet starter. Her vil du og alle andre kunne tilgå livestreamet.

Læs også: Skal du se DIs topmøde - lad 4 talere overbevise dig

Velkommen til ’Mulighedernes Land’

På sidste års Topmøde mødtes vi midt i coronakrisen og talte om, hvordan vi skulle få virksomhederne og Danmark tilbage på sporet. I år afholder vi DI Topmødet på kanten af det sidste vaccinestik og med udsigt til en ny fremtid med nye muligheder. Derfor har årets Topmøde fået titlen ’Mulighedernes Land’.

På scenen kan du opleve en perlerække af virksomhedsledere, politikere, opinionsdannere og inspirerende personer fra ind- og udland, herunder statsminister Mette Frederiksen og Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen, H.K.H. Kronprinsessen, adm. direktør Saadia Zahidi fra World Economic Forum samt landstræneren for det danske herrefodboldlandshold Kasper Hjulmand.

Manglen på arbejdskraft bliver et af de bærende temaer på årets Topmøde. Derfor kan du bl.a. glæde dig til en samtale ml. Lars Sandahl Sørensen og Mette Frederiksen om, hvordan vi skaffer flere hænder til at gribe vækstmulighederne i en situation, hvor manglen på arbejdskraft er akut og stigende.

Læs mere om DI Topmødet 2021 – og se, hvem der ellers gæster showet.

Tina Bach Petersen

Tina Bach Petersen

Teamleder

  • Direkte +45 3377 3978
  • Mobil +45 5042 6615
  • E-mail tiba@di.dk

Relateret indhold