DI's formand Lars-Peter Søbye, adm direktør i COWI, åbner DI Topmødet 2021.

24.09.21 DIB Nyheder

Skal du se DIs topmøde - lad 4 talere overbevise dig

Liveshow fra DI topmødet 2021 starter 28. september klokken 15. Se videoer med fire af talerne - blandt andre Kasper Hjulmand, landstræner for Danmarks herrefodboldlandshold.

DI's formand Lars-Peter Søbye, adm direktør i COWI, byder velkommen til DI Topmødet 2021 tirsdag den 28. september. Senere i programmet går han på scenen i selskab med Louise Opprud Jakobsen, Innovatør og stifter af tænketanken FUTUREWORKS Cph og André Rogaczewski, CEO og medstifter af Netcompany.

De tre skal diskutere "danske løsninger til en ny - og grønnere - verden", og i videoen over artiklen her kan du blandt andet høre Lars-Peter Søbye fortælle, at der er brug for hurtigere handling. 

Læs også om DI Prisen 2021 

Louise Opprud Jakobsen er deltager i debatten "Danske løsninger til en ny - og grønnere - verden". Hun har brugt et årti på at forstå DNA’et i verdens mest innovative virksomheder, og hun mener, at diversitet og løbnede uddannelse er en afgørende nøgle til den nødvendige innovation i danske virksomheder.

Senere i programmet er Anders Søe-Jensen, CEO for Bladt Industries og Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal i selskab med Nina Smith, professor ved Aarhus Universitet og formand for regeringens Reformkommission. De tre skal tale om "Flere dygtige medarbejdere". 

 

Under overfladen på den danske økonomi lurer en række store uløste problemer, som årtiers reformpolitik ikke har formået at tage hånd om. Det mener Nina Smith som i 2020 blev sat i spidsen for regeringens reformkommission.

Kasper Hjulmand - landstræner for Danmarks herrefodboldlandshold - har – på sin helt egen måde – været med til at skabe et af de mest populære herrefodboldlandshold i nyere tid.

På DI Topmødet 2021 går han på scenen for at tale om fodbolden, fællesskabet og fremtiden i Danmark.

DI Topmødet 2021 byder på meget meget mere. Blandt andet kan du høre statsminister Mette Frederiksen (S) og oppositionsleder Jakob Ellemann-Jensen (V) give deres bud på fremtiden for "mulighedernes land" 

Se hele dagens program og meld dig til at se med på DI Topmødet 2021  

Tina Bach Petersen

Tina Bach Petersen

Teamleder

  • Direkte +45 3377 3978
  • Mobil +45 5042 6615
  • E-mail tiba@di.dk

Relateret indhold