- Erfaringen er, at rigtig mange virksomheder sidder klar ved tastaturet til at sende deres ansøgning ind, så snart det er muligt, siger fagleder i DI Jes Lerche Ratzer.

24.09.21 DIB Nyheder

Vær klar mandag kl. 09.00: 60 millioner til SMV’ers digitalisering

På mandag kl. 09.00 bliver det muligt at søge om tilskud fra den 60 millioner kroner store pulje til digital omstilling og e-handel. Skal du have en chance for tilskud, skal du sende din ansøgning afsted meget hurtigt, fortæller DI.

Mandag den 27. september åbnes der for to nye puljer til virksomheder med ambitioner om at tage et digitalt vækstspring.

Puljerne er en del af SMV:Digital programsporet i det nye virksomhedsprogram i erhvervsfremmesystemet, der giver et økonomisk rygstød til at styrke SMV’ers forretningsudvikling inden for blandt andet digitalisering, grøn omstilling eller eksport.  

I den ene pulje kan du søge om tilskud på 100.000 kroner til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe dig med at styrke e-handlen i din virksomhed. I den anden pulje kan du ligeledes få tilskud på op til 100.000 til indkøb af privat rådgivning, men her er fokus på digital omstilling.

Fagleder for regional erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer fra Dansk Industri fortæller, at puljerne udmøntes efter først-til-mølle princippet, hvorfor du skal være klar, så snart der åbnes for ansøgninger.

- Erfaringen er, at rigtig mange virksomheder sidder klar ved tastaturet til at sende deres ansøgning ind, så snart det er muligt, siger han.

Han opfordrer virksomhederne med digitale ambitioner til søge puljerne.

- Det er godt at få private rådgiveres øjne på, hvordan du kan rykke din virksomhed digitalt – og det uanset om der er tale e-handel eller digital omstilling mere bredt set. Det er bare om at ansøge, siger Jes Lerche Ratzer.

Du kan finde mere information om de to puljer og ansøgningsprocessen her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Peter G. H. Madsen
Skrevet af:

Peter G. H. Madsen

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Chef for erhvervsfremme og regional udvikling

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold