De tre nominerede DI-medlemmer til DI Prisen 2021 er NCC Danmark A/S, Phønix Tag Materialer A/S og Mountain Top A/S.

17.09.21 DIB Nyheder

Vinder af DI Prisen skaber lige muligheder for alle

Den 28. september kåres vinderen af DI Prisen 2021 ved DI Topmødet. I år hædres virksomheder, der gør en særlig indsats for at få borgere på kanten i job.

Mangfoldighed, diversitet, samfundsansvar. Tre begreber der umiddelbart synes abstrakte, men som mange virksomheder hver dag omsætter til konkret handling til gavn for de berørte borgere, samfund og dansk erhvervsliv.

Virksomhederne giver folk på kanten af arbejdsmarkedet en ny – eller måske den første chance – for at få et meningsfuldt arbejde og en uddannelse. De viser, at Danmark er mulighedernes land uanset etnicitet, køn, alder, handicap, faglig baggrund og personlig bagage.

I år kåres vinderen af DI Prisen blandt disse virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen. 20 DI-medlemmer har ansøgt om at vinde prisen.

DI Prisens ekspertkomité har nomineret tre af disse, hvor vinderen bliver afsløret ved DI Topmødet 28. september af H.K.H. Kronprinsessen i K.B. Hallen.

De tre nominerede DI-medlemmer er NCC Danmark A/S, Phønix Tag Materialer A/S og Mountain Top A/S.

Læs mere om DI Prisen her 

DI Prisens ekspertkomité:

Karen Hækkerup: Generalsekretær i UNICEF. Tidligere social- og integrationsminister og adm. direktør i Landbrug & Fødevarer.

Steen Hildebrandt: Ekspert i organisations- og ledelsesteori. Ph.D. og professor emeritus ved Aarhus Universitet samt formand for 2030-netværket.

Maria Kavita Nielsen: Direktør for Mind Your Own Business, der giver drenge fra udsatte boligområder mulighed for at prøve iværksætteri.

Nina Smith: Forsker og bestyrelseskvinde. Professor i nationaløkonomi og tidligere økonomisk vismand. Årets bestyrelsesformand i 2020.

Mogens K. Justesen: Professor på CBS og leder af CBS Inequality Platform. Forsker i ulighed og demokrati på områder som erhvervsliv, økonomi og politik.

Bodil Ismiris: CEO, Ledernes Hovedorganisation. Mærkesager er bæredygtig ledelse, digitalisering, diversitet og at få flere kvinder i toplederposter.

Se med på DI Topmødet 2021

Hele Danmark kan se med, når vi livestreamer DI Topmødet 2021 den 28. september fra klokken 15:00. Oplev Mette Frederiksen, Jakob Ellemann-Jensen, Kasper Hjulmand og mange flere.

Tilmeld dig DI Topmødet 2021

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Louise Thomsen

Louise Thomsen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3307
  • Mobil +45 2617 1327
  • E-mail lout@di.dk

Relateret indhold