Fra venstre mod højre: Kommunaldirektør Holstebro kommune, Lars Møller, Formand DI Midt Vest Claus Arberg, Koncerndirektør, joca a/s, Søren Jensen, Borgmester Holstebro, H.C. Østerby (S), adm. direktør, joca a/s, Karsten Jensen.

Foto: DI
27.01.22 DIB Nyheder

Virksomheden joca a/s i Vinderup hædres med initiativpris fra DI Midt Vest

En imponerende vækst, en fordobling af antallet af medarbejdere på få år og en fremsynet spiller i den grønne omstilling, som rigtig mange af os møder i dagligdagen. Det er alt sammen kendetegnende for joca a/s, der torsdag den 27. januar får overrakt DI Midt Vest’s årlige Initiativpris af Holstebros borgmester H.C. Østerby og formand for DI Midt Vest Claus Arberg.

Vi ser joca a/s produkter overalt. Virksomheden sælger, etablerer, leverer og udskifter affaldscontainere og affaldsløsninger i kommuner, boligselskaber og affaldsselskaber. Og har med deres  fokus på fleksible løsninger til en grønnere og mere bæredygtig affaldshåndtering skabt en stærk og fremtidssikret forretning.

- Jeg er stolt af at overrække årets initiativpris til en lokal virksomhed, der i den grad bidrager til den grønne omstilling. Joca a/s medvirker til, at mere affald bliver genanvendt. På den måde understøtter de Danmarks målsætning om en CO2-neutral affaldshåndtering i 2030, siger formand for DI Midt Vest Claus Arberg. 

En virksomhed med vokseværk

Det ligger dybt i joca a/s dna at udvikle både løsninger og forretningen. Den entreprenante tilgang går tilbage til 2006, hvor ejeren Søren Jensen købte virksomheden med fem ansatte. Siden er det gået stærkt, og de seneste fem år er joca a/s vokset fra 30 til 70 ansatte i det nybyggede domicil i Vinderup.

- Vi er drevet af at være markedsførende. Men vi har stadig den tilgang, at vi er meget lydhøre over for markedet og tidens politiske tendenser og har i dag fokus på totalløsninger og rådgivning. Vi rådgiver og inspirerer arkitekter, bygherrer, boligforeninger og kommuner til bæredygtig affaldshåndtering, ligesom vi har en stor serviceforretning med logistik, vedligehold, service og vask af affaldsbeholdere i hele Danmark, siger adm. direktør Karsten Jensen.

Medarbejderne er klar

I løbet af kort tid skal vi alle sammen til at sortere deres affald i ti fraktioner, og kommunerne arbejder lige nu på højtryk med at få rullet systemerne ud til både privatboliger, boligselskaber og sommerhuse. En omfattende opgave, som joca a/s og medarbejderne er klar til at byde ind i.

- Alle vores medarbejdere i både administration, montage, salg og service ved, hvor vigtigt det er for os at udvikle virksomheden. Og alle er optaget af, at vi også i fremtiden skal tilbyde og inspirere til grøn og bæredygtig affaldshåndtering, siger Karsten Jensen.

Joca A/S med i kampen om DI’s landsdækkende initiativpris

DI’s initiativpris er en hyldest til små- og mellemstore virksomheder, og som noget nyt tager man i år også hensyn til, om vinderne har taget initiativer, der bidrager til at fremtidssikre virksomhedens produkter, services eller produktionsprocesser, eksempelvis med afsæt i verdensmålene.

Vinderen af årets Initiativpris i Midt Vest dyster om DI’s landsdækkende initiativpris, der uddeles til foråret.

Gitte Brødsgaard Vesti

Gitte Brødsgaard Vesti

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0159
  • Mobil +45 2921 7710
  • E-mail giv@di.dk

Relateret indhold