Den 30. november 2022 er det sidste frist for at indberette til slutafregning af kompensation som følge af coronavirus/covid-19

17.11.22 DIB Nyheder

Deadline for Covid-19-kompensation

Den 30. november 2022 er det sidste frist for at indberette til slutafregning af kompensation som følge af coronavirus/covid-19. Fristen gælder for virksomheder, der har modtaget kompensation for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020.

Erhvervsstyrelsen opfordrer de sidste virksomheder til at gå i gang med at indberette med det samme. For at modtage kompensation har det været en betingelse, at der efterfølgende skal indberettes til slutafregningen.

Derfor vil Erhvervsstyrelsen efter fristen den 30. november 2022 kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder, virksomhederne ikke har indberettet for. Erhvervsstyrelsen gør opmærksom på, at det ikke er muligt at indberette efter fristen.

Læs mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. 

Få overblik over virksomhedens manglende indberetninger

Alle virksomheder, der skal indberette til slutafregningen, har ifølge Erhvervsstyrelsen modtaget brev i Digital Post med besked om, hvilke perioder der skal indberettes for.

Den aktuelle oversigt over manglende indberetninger kan findes på Mit Virk under virksomhedens aktiviteter.  

For kompensation modtaget for stedbundne faste omkostninger (faste omkostninger light) er der en anden frist for at indberette til slutafregningen. Denne frist fremgår af oversigten på Mit Virk.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Malene Dall Sørensen

Malene Dall Sørensen

Konsulent

Relateret indhold