Danish Diversity Awards blev første gang afholdt den 9. juni 2022. I 2023 afholdes prisfesten sammen med "Danish Diversity Day", så der både er en konference og et awardshow den 3. maj 2023.

Foto: Goodtalks
08.12.22 DIB Nyheder

Kender du Danmarks bedste diversitetsforkæmper?

Nu er det igen muligt at indstille din arbejdsplads, en person eller et initiativ, der er lykkedes med at skabe større diversitet og inklusion på deres arbejdsplads.

For at skabe mere mangfoldige og inkluderende arbejdspladser er der behov for at tænke ud af boksen og udfordre vanetænkning og gamle strukturer og traditioner. Det er der heldigvis mange, der gør og derfor vil Danish Diversity Awards kaste lys på dem, der enten er lykkedes med at skabe forandring eller som har sat gang i en positiv bevægelse på deres arbejdsplads.

Det sker ved Danish Diversity Awards den 3. maj 2023, der for anden gang afholdes i samarbejde mellem Goodtalks og DI.

- Vi er rigtig glade for igen at være med til at uddele Danish Diversity Awards, og hylde de virksomheder og personer, der går forrest ift. diversitet og inklusion og medvirker til at alle kan udfolde deres talent og skabe et værdifuldt arbejdsliv. Arbejdet med diversitet og inklusion er win-win: når vi skaber rum for åbenhed og respekt for forskellighed på den enkelte arbejdsplads, kan vi sikre et godt arbejdsliv for medarbejderne - og tilfredse medarbejdere er med til at skabe værdi for virksomhederne og katalysere udvikling, succes og vækst. Vi glæder os til at fejre de gode eksempler på dette igen, siger Mikkel Haarder, underdirektør med ansvar for kompetencer og viden i DI.

Læs også: Danmark nr. 5 på global talent-hitliste

Indstil din kandidat nu

I 2023 er Danish Diversity Awards blevet udvidet til at være en del af Danish Diversity Day, så der både er en konference og et awardshow. Konferencen vil have fokus på at bibringe ny indsigt og nye perspektiver på diversitet og inklusion, mens awardshowet vil have fokus på at anerkende personer og virksomheder, der gør en forskel for at skabe mere mangfoldige og inkluderende organisationer med lige muligheder for alle.

- Vi ved, at der er rigtig mange, der GØR noget. Men vi ved også, at er er rigtig mange, der ikke synes de gør NOK, og at de ikke er kommet i mål. Det er dog vigtigt at huske sig selv på, at det ikke er målet i sig selv, der er afgørende. Det er vejen og bevægelsen mod målet, der skaber fremdrift og forandring. Og spørgsmålet er, om vi nogensinde kommer i mål - eller om målet konstant vil flytte sig i takt med at vi udvikler os som mennesker og organisationer, siger Ditte Vigsø, partner i Goodtalks.

Og hvem ved? Måske er det lige præcis det, I har gjort, der kan sætte en bevægelse i gang hos andre og bidrage til at gøre en positiv forskel. Derfor kan du nu indstille din arbejdsplads, en person eller et initiativ, der er lykkedes med at skabe større diversitet og inklusion på deres arbejdsplads. De indstillede kan vinde Danish Diversity Awards  i to overordnede kategorier: virksomhedspriser og personpriser og du kan nu indstille din arbejdsplads, et konkret D&I initiativ eller en CEO, bestyrelsesmedlem, en HR/CSR/D&I leder eller medarbejder.

 

Få hjælp til tiltrækning, ansættelse og ledelse af internationale medarbejdere

Få rådgivning

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Anna Leclercq Vrang

Anna Leclercq Vrang

Fagleder, Mangfoldighedsområdet

  • Direkte +45 3377 3631
  • Mobil +45 2728 7631
  • E-mail anlv@di.dk

Relateret indhold