Få overblik over, hvornår din virksomhed skal betale skat i 2023.

Foto: Getty Images
15.12.22 DIB Nyheder

Overblik: Her finder du skattefristerne for 2023

Skattestyrelsen har nu offentliggjort  betalinger og frister for virksomhederne for 2023. Dansk Industri opfordrer til at undersøge, hvornår din virksomhed har frist.

Mangler du overblik over, hvornår du skal indberette og betale moms, lønsumsafgift, A-skat med videre til næste år, så læs med her.

Via dette link til Skattestyrelsen kan du danne et overblik over dine frister og betalinger. Det er også muligt for dig at skrive dig op til en mail-påmindelse om frister.

I Dansk Industri (DI) opfordrer man virksomhederne til at danne sig et overblik over det kommende års frister og betalinger.

- Det er en god ide at danne sig et overblik over det næste års frister ved årets afslutning. Det kan nemlig have betydelige konsekvenser for virksomhederne, hvis de misser en frist, siger DI’s skattepolitiske chef Jacob Bræstrup.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lene Nielsen

Lene Nielsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3563
  • Mobil +45 2949 4402
  • E-mail lni@di.dk

Relateret indhold