Fra venstre næstformand for DI Randers-Norddjurs Benny Daugholm – til daglig Vicepresident for Terma Aerostructures, adm. direktør Jan Klausen fra Murerfirma Bent Klausen ApS, borgmester Kasper Bjerregaard fra Norddjurs Kommune, Kim Klausen fra Murerfirma Bent Klausen ApS og næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin – til daglig adm. direktør for L-tek A/S.

Foto: Gordon Trier Holm
25.02.22 DIB Nyheder

Rummelig Djurs-gazelle sikrer sig DI-pris

Murerfirmaet Bent Klausen ApS modtager DI’s Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021 for at tage et stort socialt ansvar og skabe vækst.

Lige i øjet af Djursland i Ørum Djurs ligger Murerfirmaet Bent Klausen, som tager sig af jord-, beton- og murerarbejde. Virksomheden har haft stor succes ved at tilbyde et bredt spektrum inden for byggeriet.

Det er virksomheden, som hjælper hr. Hansen med at skifte fuger, lave et badeværelse om eller bygge en terrassemur, men er også virksomheden, som laver fundamentet til Tulip´s nye store byggeri i Randers, bygger etageboliger på Tulipanvej i Århus. Så næsten alle størrelser af byggeri er noget, virksomheden tager sig af. Der er i virksomheden plads til både store og små projekter.

- Vi har her med en virksomhed at gøre, som nærmest har kørt i overhalingsbanen, mens andre virksomheder i coronakrisen har måttet holde sig i vigesporet, sagde næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin, der selv er adm. direktør for L-Tek. 

Børsen Gazelle i 2018

Virksomheden blev i 2018 udnævnt til Børsens Gazelle-virksomhed. Det var et år, hvor man i virksomheden virkelig tog et kvantespring både med antal ansatte, men ikke mindst med et spring i, hvad man mente, man magtede at bygge. Og det gik utroligt godt i regnskabsåret 2017/2018.

I forhold til årets resultat har der været et mindre fald i 2019 og i 2020. Men det er til gengæld i 2021 steget til 4.491.000 kr. – dermed godt en fordobling i forhold til året før.

Virksomheden er også meget aktiv på de sociale medier. Fra virksomhedens side af ser man de sociale medier som et aktiv. Derfor lægger virksomheden meget op på de sociale medier om de forskellige byggeprojekter.

Tager socialt ansvar

Det er med andre ord en virksomhed med succes, der torsdag den 24. februar fik overrakt DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021. Og det er en stolt formand for erhvervsudvalget fra Norddjurs Kommune Niels Ole Birk, der møder op på dagen til overrækkelsen.

- Vi har her med en rummelig virksomhed at gøre, som gennem de seneste ti år har ansat folk i flexjob via en aftale med os fra kommunen. Og der har været andre, som har haft brug for en slags støtte eller brug for at få hjælp til at møde på arbejde. På virksomheden har man også lige givet en af murerne ”Dronningens fortjeneste medalje” for mere end 40 års ansættelse. Og lige nu er der tre til fire medarbejdere, som er på vej mod 10 års ansættelse. Det er, hvad jeg vil kalde en megaflot præstation, som Murerfirmaet Bent Klausen har al mulig grund til at være stolte over, sagde udvalgsformand Niels Ole Birk.

Gordon Trier Holm

Gordon Trier Holm

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3986
  • Mobil +45 2949 4606
  • E-mail gth@di.dk

Relateret indhold