Foto: Colourbox
09.02.22 DIB Nyheder

Søg nu: Ekstra 135 mio kr. til SMV programmer

SMV:Digital, SMV:Grøn og SMV:Vækstpilot får tilført ekstra 135 millioner kr, der blandt andet giver tilskud til ansættelse af vidensmedarbejdere. DI opfordrer virksomheder til at søge.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at tilføre ekstra 135 mio kr. til SMV programmerne: SMV:Digital, SMV:Grøn og SMV:Vækstpilot.

Der har været stor søgning til Virksomhedsprogrammet og med de ekstra midler forventer erhvervshusene sammenlagt at kunne hjælpe over 4.000 virksomheder med grøn og digital omstilling samt internationalisering, skriver Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i en pressemeddelse.

I DI er Jes Lerche Ratzer, teamleder for erhvervsudvikling, begejstret for de ekstra midler.

- Virksomhederne efterspørger enkle erhvervsfremmeprodukter, der kan understøtte en grøn og digital omstilling af deres forretning. Det får de især via programsporene i Virksomhedsprogrammet, der allerede har vist deres værd, og som lige nu oplever stor efterspørgsel blandt SMV’er rundt om i landet. Derfor er det meget positivt, at Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse nu tildeler yderligere midler, siger Jes Lerche Ratzer.

Han opfordrer virksomheder med grønne og digitale ambitioner til at søge tilskuddene hurtigst muligt.

- Flere programspor er først til mølle, så det er en god ide at få sendt en kvalificeret ansøgning afsted hurtigst muligt, siger teamlederen.

Du kan søge om deltagelse i Virksomhedsprogrammet og læse mere om programmets ydelser og muligheder samt kommende ansøgningsrunder på Virksomhedsprogrammet.dk

Udover de nævnte programmer åbner SMV:Eksport for ansøgninger 1. marts 2022.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Teamleder

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold