DI Sønderjyllands Initiativpris 2021 blev overrakt til KVM-Genvex A/S af formanden for DI Sønderjylland, adm. direktør Tommy Seeberg, Hydro Precision Tubing Tønder A/S i Tønder (tv) og V-borgmester Mads Skau (th) .

Foto: Peter Houmann Wagner
02.03.22 DIB Nyheder

DI belønner Haderslev-virksomhed med initiativpris

Virksomheden KVM-Genvex A/S i Haderslev vinder DI Sønderjyllands Initiativpris 2021. Prisen er bl.a. en belønning for virksomhedens arbejde med FN’s Verdensmål og for en målrettet forskningsindsats for at udvikle fremtidens bæredygtige løsninger.

KVM-Genvex A/S har produceret ventilationsanlæg på fabrikken i Haderslev i over 40 år. Virksomheden har tre fokusområder: energieffektivitet, bæredygtighed og indeklima. Når de udvikler deres ventilationsanlæg, er det med fokus på at optimere energiforbruget. De vægter også bæredygtigt højt og sikrer, at deres anlæg altid lever op til de nyeste standarder og krav til bæredygtighed.

Under coronakrisen har de til større boliger lanceret et nyt og endnu mere effektiv ventilationsanlæg, som er lettere at servicere og er 25 % mere energieffektivt.

Det er blandt grundene til, at virksomheden løber med DI Sønderjyllands Initiativpris 2021.

- Afgørende for prisen har været, at KVM-Genvex har skabt grundlag for en fremtidssikret forretning, med en række initiativer, som er med til at styrke virksomhedens konkurrencekraft, vinde nye markeder og tiltrække de bedste talenter, siger formanden for DI Sønderjylland, adm. direktør Tommy Seeberg, Hydro Precision Tubing Tønder A/S i Tønder, som overrakte prisen onsdag eftermiddag.

Læs også: Lokal virksomhed hædret for grøn omstilling

Fokus på seks verdensmål

Genvex arbejder løbende på at blive mere ansvarlig som virksomhed. Det gælder både i forhold til dem selv og til deres omgivelser. Derfor har de udvalgt seks af FN’s Verdensmål som fokusområder i deres daglige arbejde:

  1. Bæredygtig energi
  2. Anstændige jobs og økonomisk vækst
  3. Industri, innovation og infrastruktur
  4. Bæredygtige byer og lokalsamfund
  5. Ansvarligt forbrug og produktion
  6. Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Derudover har de medarbejdere med mange forskellige nationaliteter, religion og politisk overbevisning og er åbne for at ansætte medarbejdere, der kræver en ekstra indsats fra virksomhedens side. De samarbejder med Future Talent Denmark’s talentprogram, og er med til at fremme rekruttering og fastholdelse af talentfulde, internationale studerende i Danmark.

Læs også: Søg nu: Ekstra 135 mio kr. til SMV programmer

Peter Houmann Wagner

Peter Houmann Wagner

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0188
  • Mobil +45 2566 6309
  • E-mail phw@di.dk

Relateret indhold