Ruslan Illichov, adm direktør i DI’s ukrainske søsterorganisation Federation of Employers of Ukraine, sender videohilsen til SMV DAGEN 2022.

Foto: Federation of Employers of Ukraine
09.03.22 DIB Nyheder

Se med i dag på SMV DAGEN 2022: Ukraines erhvervsorganisation sender hilsen

Ruslan Illichov, adm. direktør i DI’s ukrainske søsterorganisation, sender hilsen til danske virksomheder, når DI i dag afholder SMV DAGEN 2022. Følg med fra klokken 14.00 i live-udsendelsen, der i øvrigt har fokus på arbejdskraft.

Når DI I dag 14.00 starter liveudsendelse fra SMV Dagen 2022 får seere og publikum en hilsen fra Ruslan Illichov, adm. direktør i DI’s ukrainske søsterorganisation Federation of Employers of Ukraine. Han fortæller blandt andet om, hvordan de ukrainske virksomheder står last og brast med landets borgere, forsvaret og regeringen i modstanden mod den russiske invasion af landet.

Programmet er derudover tilrettelagt med fokus på danske SMV’ers udfordringer med mangel på arbejdskraft.

Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI sætter tonen for dagen og giver et indblik i, hvad der skal til for, at der er nok hænder på arbejdsmarkedet på både kort og lang sigt. Derudover fortæller en række SMV’er om, hvordan de griber manglen på medarbejdere an. Der er gode råd om fastholdelse og rekruttering samt fokus på, hvordan kvinder kan blive en større del af medarbejdergruppen i private virksomheder.  

Se hele programmet for dagen

Se med live fra klokken 14.00

Katrine Haahr Riisberg

Katrine Haahr Riisberg

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4934
  • Mobil +45 2883 2878
  • E-mail kahr@di.dk

Relateret indhold