- I DI har vi derfor længe arbejdet for, at der udarbejdet et sæt regler, der kan gælde for alle produktgrupper som erstatning for det kludetæppe af lovgivninger, der nu er undervejs, siger Mette Peetz-Schou, seniorchefkonsulent i Dansk Industri.

06.05.22 DIB Nyheder

Sæt dit aftryk på EU’s lovgivning om cybersikkerhed

EU er på vej med en ny cyberrobusthedslovning. Du kan sammen med Dansk Industri være med til at præge lovgivningen.

Risikoen for cyberangreb har stor bevågenhed i Danmark og i Europa. Det har blandt andet resulteret i, at der bare de seneste 18 måneder er kommet ikke mindre end fem lovforslag i EU, der alle integrere krav om produkters cybersikkerhed på forskellig vis.

Dansk Industri (DI) er helt enige i, at der er behov for styrke cybersikkerheden, men det er problematisk, at det sker på så mange og ukoordinerede måder, fortæller seniorchefkonsulent Mette Petz Schou. 

- I DI har vi derfor længe arbejdet for, at der udarbejdet et sæt regler, der kan gælde for alle produktgrupper som erstatning for det kludetæppe af lovgivninger, der nu er undervejs, siger hun.

Den gode nyhed er, at EU Kommissionen har lyttet og sagt, at de vil komme med et forslag til en ny cyberrobusthedslovgivning til efteråret.  Det vil DI sætte sit præg på, og derfor vil DI nu indsamle viden og ønsker fra medlemsvirksomhederne.

Hvis du har lyst til at deltage og sætte dit præg på EU’s lovgivning, så tag kontakt til senirchefkonsulent Mette Peetz-Schou på meps@di.dk eller på telefon 33773022/40373728.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Mette Peetz-Schou

Mette Peetz-Schou

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3022
  • Mobil +45 4037 3728
  • E-mail meps@di.dk

Relateret indhold