22.06.22 DIB Nyheder

Rekord i feriehusudlejning

Positiv rekord i feriehusudlejning skaber nye problemer med ladestandere – Danmark halter bagefter, mener DI.

Der var i alt 1,9 mio. overnatninger i udlejede danske feriehuse i maj måned, hvilket er det højeste overnatningstal for en maj måned nogensinde. 

 

“Tallene viser, hvor enormt vigtigt det er, at vi holder fast i og udvider en intens markedsføring i vores nabolande. Det er især de tyske, men også norske, hollandske og svenske turister, der skal gøre op for, at danskerne kan rejse ud i verden på ferie igen, siger Maria Krüger Torp, chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi i DI.

 

“Med udsigt til en stærk sæson for både danske og udenlandske feriehusgæster, må vi forvente, at der blandt andet kommer en massiv efterspørgsel efter el-ladestandere. Ikke mindst fra norske turister, som er vant til nemt at kunne få ladet bilen op. Her halter vi stadig efter i Danmark, og det kan desværre gøre ferien besværlig for mange".

 

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

Relateret indhold