Hagens Fjedre går aldrig på kompromis med kvaliteten af leverancerne, men den endelige sammensætning af leverandørfeltet afhænger naturligt også af pris, leveringstid og -sikkerhed.

07.06.22 DIB Nyheder

Sådan undgår du forsyningsproblemer

Hagens Fjedres direktør Henrik Hagens fortæller, at der foregår et løbende arbejde med at tilpasse virksomhedens netværk af leverandører. Det sker i tre skridt.

Hagens Fjedres tre tips til at undgå forsyningsproblemer.

1. Kortlæg mulige leverandører i ind- og udland

Hos Hagens Fjedre sker der en løbende tilpasning af databasen over potentielle leverandører. Det kan være, at virksomheden hører om en ny leverandør på en messe eller gennem deres store netværk. Oplysningerne tilføjes databasen, som også justeres i takt med at potentielle leverandører bliver opkøbt eller ophører.

Læs også: Sortsynet er smidt i skraldespanden hos Hagens Fjedre 

2. Strategisk overvejelse over primære og sekundære leverandører

I den del af arbejdet kigger Hagens Fjedre på, hvem der skal være leverandører, og hvor stor andel af leverancerne der skal komme fra hver leverandør. Her indgår overvejelser om den enkelte leverandørs virksomhed, ligesom Hagens Fjedre har fokus på den geopolitiske udvikling og fragtpriserne.

3. Forhandlingerne med leverandørerne

Den endelig vægtning af Hagens Fjedres leverandører afhænger selvfølgelig også af de konkrete forhandlinger med leverandørerne. Hagens Fjedre går aldrig på kompromis med kvaliteten af leverancerne, men den endelige sammensætning af leverandørfeltet afhænger naturligt også af pris, leveringstid og -sikkerhed.

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Morten Granzau Nielsen

Morten Granzau Nielsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 4676
  • Mobil +45 2245 4620
  • E-mail mogr@di.dk

Relateret indhold