Vi er stolte af at kunne hjælpe med at skabe forbindelse fra investorer og virksomheder til de potentielt revolutionerende nyskabelser fra forskerverdenen, siger Mikkel Haarder, underdirektør i Dansk Industri (DI).

07.09.22 DIB Nyheder

Mød Nordens mest innovative ideer i Industriens Hus

Har du interesser i Greentech & Foodtech, Medtech & Diagnostics, Biotech & Pharma eller Digital SolutionsMedtech & Diagnostics kan du møde Nordens mest innovative ideer til Nordic Innovation Fair i Industriens Hus den 26-27 september.

Der er fuld blus på innovationen, når Nordic Innovation Fair igen i år vil sætte investorer og virksomheder sammen med forskere med early-stage research fra nordiske universiteter.

Begivenheden afholdes 26-27. september og har i år fokus på nye løsninger indenfor Greentech & Foodtech, Medtech & Diagnostics, Biotech & Pharma og Digital SolutionsMedtech & Diagnostics.

- Man skal kunne dokumentere interesser indenfor disse områder for at få adgang til messen, men så er der til gengæld også virkelig mange nyskabelser at stifte bekendtskab med. Vi er stolte af at kunne hjælpe med at skabe forbindelse fra investorer og virksomheder til de potentielt revolutionerende nyskabelser fra forskerverdenen, siger Mikkel Haarder, underdirektør i Dansk Industri (DI).

 

På messen kan du blandt andet møde:

Selvopladende Pacemaker fra Aalborg Universitet og Aalborg Universitets Hospital

Problem: En pacemaker skal have skiftet batteri hvert 6-7 år. Det kræver en operation, der ikke er uden risiko.

Løsning:  Opfindelsen bruger hjertets bevægelse til at lave elektricitet, og på den måde oplades pacemakeren, så batteriet ikke skal skiftet.

Robotto Fire fra Aalborg Universitet

Problem: Brandmænd er udsat for stor fare, når de skal bekæmpe skovbrande. Disse brande er ikke bare farlige – de gør også stor skade for miljøet, mennesker og dyreliv.

Løsning: Robotto Fire er en algoritme, der via en drone, kan lokalisere og beregne skovbrande. Det giver en langt mere effektiv brandindsats.

Climate Module fra SDU

Problem: Ifølge Det Internationale Energiagentur (IEA) står strøm brugt til aircondition for omkring 20 procent al strøm brugt i bygninger verden over – og samtidig for 10 procent af verdens strømforbrug. Det tal forventes at stige med op mod 300 procent frem mod 2050.
Løsning: Et klimamodul, der opsamler kulde i bygninger i løbet af natten og gemmer det til senere brug.

Se mere og meld dig til via Nordic Innovation Fair

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bjarke Lind

Bjarke Lind

Fagleder, Forskning og uddannelse

  • Direkte +45 3377 4662
  • Mobil +45 2129 5134
  • E-mail bjli@di.dk

Relateret indhold