Sofie Carsten Nielsen (R), Lars Løkke Rasmussen (M) og Inger Støjberg (Æ) kan blive kongemagere efter det kommende folketingsvalg. Mød dem på DI Topmødet 2022.

Collage: Cecilie Melsted
08.09.22 DIB Nyheder

Tre statsministerkandidater - og kongemagere - kommer til DI’s topmøde – kommer du også?

Godt 1.000 DI-medlemmer har meldt sig til DI’s topmøde i Royal Arena. Du kan stadig nå at komme med og blandt andet møde de tre statsministerkandidater samt de mulige "kongemagere" Sofie Carsten Nielsen, Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg.

Over 1000 virksomhedsledere og beslutningstagere har allerede meldt sig til DI Topmødet 2022 i Royal Arena tirsdag den 27. september.

Programmet på dagen er blandt andet blevet beriget med en paneldebat med de potentielle parlamentariske "kongemagere" Sofie Carsten Nielsen, Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg, der modereres af ny vært Karin Cruz Forsstrøm.

- Folketingsvalget er nært forestående, og vi er derfor ekstra glade for, at både statsminister Mette Frederiksen (S) og de to borgerlige statsministerkandidater Jakob Ellemann-Jensen (V) og Søren Pape Poulsen (K) giver deres bud på Danmarks retning efter et valg. Det har sjældent været vigtigere, at vi får en valgkamp, der er fokuseret på, hvordan vi indfrier Danmarks store ambitioner på blandt andet den grønne omstilling, siger Morten Høyer, direktør for public affairs og kommunikation i Dansk Industri (DI.

Se det nyligt opdaterede program her.

Globale udfordringer og dilemmaer

Udover den politiske debat kan du på topmødet også få fascinerende historier om opfindelsen af en banebrydende klimateknologi og om dansk e-sports vilde himmelflugt. Dertil kommer korrespondent og Kinaekspert Christina Boutrup og Ulrik Vestergaard Knudsen fra OECD og gør deltagerne klogere på en ny tids globale udfordringer og dilemmaer sammen med Mads Nipper, CEO i Ørsted samt Peder Tuborgh, der er CEO i Arla.

- Som DI’s afgående formand, Lars Peter Søbye, udtrykker det i et afskedsinterview, er sandsynligheden for, at verden får flere og flere globale kriser stor. Han mener, at danske virksomheder skal formå at udnytte den situation, og der er i hvert fald ingen tvivl om, at der aldrig har været mere brug for, at virksomheder kan tilpasse sig nye virkeligheder. Jeg glæder mig meget til at høre overvejelserne hos topcheferne i Arla og Ørsted, der om nogen befinder sig i et historisk globalt stormvejr, siger  Morten Høyer.

Du kan tilmelde dig online visning af topmødet her. 
 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Benfeldt

Camilla Benfeldt

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3780
  • Mobil +45 5218 5901
  • E-mail cben@di.dk

Relateret indhold