Se alle pointerne fra Daniel Trangeled (i midten), Nanna Biancardo (til højre) og Rhidima Rastogi, som var på scenen ved DI Topmødet 2022, som repræsentanter for Children’s General Assembly, som Børnenes Hovedstad i Billund er vært ved hvert år i september.

Foto: Thomas Arnbo
27.09.22 DIB Nyheder

Unge har svært ved at stole på voksne og virksomheder

Børn og unge skal involveres mere i virksomheders, politikeres og myndigheders beslutninger lød budskabet fra Nanna, Daniel og Rhidima på topmødescenen.

”Børn og unge har en større rolle i dag end nogensinde før, og det er vigtigt at inkludere os og høre vores tanker. I modsætning til så mange andre tænker vi ikke på valg og genvalg, og vi tænker i løsninger, der kan gavne alle. Men vi har svært ved at stole på voksne og virksomheder, og derfor vil det gavne, hvis I se, hører og sætter pris på vores input, ligesom vi gerne vil sætte pris på jeres indsats.”

Sådan lød budskabet fra Daniel Trangeled, da han sammen med Nanna Biancardo og Rhidima Rastogi var på scenen ved DI Topmødet 2022, som repræsentanter for Children’s General Assembly, som Børnenes Hovedstad i Billund er vært ved hvert år i september.

Læs også: Sandahl med opråb: Vi må ud af det kollektive selvbedrag

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Mette Krogh

Mette Krogh

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3977
  • Mobil +45 2018 3475
  • E-mail metk@di.dk

Relateret indhold