Vi kan kun anbefale flere at søge midlerne i SMV:Digital, siger Sine Linderstrøm, leder for SMV og iværksætteri i DI.

27.01.23 DIB Nyheder

6. februar kan SMV’er søge tilskud til digitalisering

Op mod 1.000 små og mellemstore virksomheder kan fra 6. februar få digitaliseringshjælp fra SMV:Digital. Siden 2018 har puljen hjulpet mere end 4.000 virksomheder.

Digitaliseringsminister Marie Bjerre har lanceret plan for digitaliseringshjælp til små og mellemstore virksomheder gennem SMV:Digital. I 2023 kan op mod 1000 virksomheder få hjælp til digitalisering af deres administration, produktion, salg eller produkt.

- Digitalisering er ikke til at komme udenom som virksomhed. Men for mange er det svært at komme i gang og bekymrende, om man gør det rigtige. Jeg er optaget af, at alle virksomheder får gode muligheder for at omstille sig digitalt uanset deres digitale erfaring. Derfor er jeg glad for at have fået ansvaret for SMV:Digital, hvor virksomhederne samtidig klædes på som ledelse og medarbejdere til at drive en fortsat digital udvikling i deres virksomhed, siger Marie Bjerre i en pressemeddelelse.

Læs også: I 2030 bruger du 5,6 timer om dagen i ”metaverset”

Søg puljen

Årets første pulje åbner allerede den 6. februar, hvor virksomheder kan søge tilskud til investeringer i digitale løsninger. Det kan både være IT-systemer, hardware, robotter eller andet, og Dansk Industri (DI) anbefaler virksomheder at søge.

- Mange af vores medlemmer har haft stor gavn af ordningen de sidste år, og vi kan kun anbefale flere at søge midlerne. Digitalisering er en helt afgørende konkurrenceparameter og rummer store potentialer for store som små virksomheder, siger Sine Linderstrøm, leder for SMV og iværksætteri i DI.

Læs mere om SMV:Digitals kommende puljer, find ansøgningsmateriale og inspiration fra andre virksomheder

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sine Linderstrøm

Sine Linderstrøm

Fagchef

  • Direkte +45 3377 3571
  • Mobil +45 2098 9913
  • E-mail sili@di.dk

Relateret indhold