Grundfos-direktør Ulrik Gernow vil blandt andet kunne bidrage med viden inden for spirende styrkepositioner i Danmark, fortæller DI's medlemsdirektør Anders Søndergaard Larsen.

Foto: Grundfos
31.01.23 DIB Nyheder

Grundfos-direktør skal styrke erhvervsfremme

Ulrik Gernow, Group Executive Vice President i Grundfos, tager plads i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på DI’s mandat.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse får travlt i 2023 med at styre en strategi i mål, der skal fordele godt 2,5 mia. kr. til den decentrale erhvervsfremmeindsats næste år, som i den sidste ende skal styrke Danmarks underskov af mindre og mellemstore virksomheder.

Med ved bordet kommer nu Ulrik Gernow, Grundfos’ COO og Group Executive Vice President. Erhvervsminister Morten Bødskov har netop udpeget ham til bestyrelsen – og det ser DI store fordele i.

- Vi er glade for, at Ulrik Gernow har sagt ja til at træde ind i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på et DI-mandat. Ulrik har en stærk strategisk indsigt og besidder et udpræget globalt udsyn gennem årelang erfaring fra nogle af landets største virksomheder, siger DI’s medlemsdirektør Anders Søndergaard Larsen.

- Ulrik kommer også med en unik viden om spirende styrkepositioner i Danmark – eksempelvis inden for vandteknologi – som er værdifuldt for bestyrelsens videre arbejde med udvikling af ny national strategi for erhvervsfremmeindsatsen, fortsætter DI-direktøren.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har 17 medlemmer og et overordnet formål om at styrke erhvervslivets produktivitet, konkurrenceevne og internationalisering. Det skal ske gennem en decentral erhvervs- og turismeindsats i landets erhvervshuse. Bestyrelsen udvikler og finansierer initiativer, til gavn for især mindre og mellemstore virksomheder.

Anders Søndergaard Larsen

Anders Søndergaard Larsen

Medlemsdirektør

  • Direkte +45 3377 3799
  • Mobil +45 2060 6962
  • E-mail asl@di.dk

Relateret indhold