10.01.23 DIB Nyheder

Husk: Rentefrie coronalån skal betales senest 1. februar

Skattestyrelsen har udsendt brev til virksomheder med rentefri coronalån med påmindelse om, at de skal betales senest 1. februar.

Har din virksomhed fået et rentefrit A-skattelån i forbindelse med coronapandemien, skal det være betalt tilbage senest den 1. februar 2023. Er lånet allerede omfattet af en betalingsordning, skal du betale raterne i
betalingsordningen som aftalt.

Det oplyser Skattestyrelsen i et brev, der er gået ud til alle virksomheder, der har et såkaldt A-skattelån 4.

Lånet skal betales til Skattekontoen på TastSelv Erhverv. Husk, at du tidligst kan betale til Skattekontoen 5 hverdage før fristen.  

Hvis du ikke kan betale til fristen, er der mulighed for at oprette en betalings-
ordning, hvis du opfylder betingelserne.

Du kan læse mere om betaling til Skattekontoen og betalingsordning på skat.dk/skattekontobetaling.

Hvis du har ældre gæld på Skattekontoen, vil den blive dækket først af indbetalingen til lånet. Det er derfor ikke muligt at øremærke indbetalingen til dækning af lånet. På Skattekontoen under Kontostatus vil du kunne se, hvad beløbet er blevet brugt til.

Har du spørgsmål?

Du kan læse mere på skat.dk/corona. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til Skattestyrelsen på 72 22 12 39.

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lene Nielsen

Lene Nielsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3563
  • Mobil +45 2949 4402
  • E-mail lni@di.dk

Relateret indhold