Danmarks politiske ledelse, erhvervslivets top, og tidens mest presserende problemstillinger smelter sammen i en fagligt givende, social og underholdende helhedsoplevelse, når DI Topmødet 2023 løber af stabelen i Jyske Bank Boxen'

09.03.23 DIB Nyheder

DI Topmødet flytter til Herning

Jyske Bank Boxen og Messecenter Herning danner rammen for et fornyet DI Topmødet 2023.

I år skal årets største erhvervsbegivenhed afholdes i det midt(vest)jyske Herning Messecenter. Nærmere bestemt i Jyske Bank Boxen.

- DI Topmødet 2022 var helt særlig, da vi havde rekordmange deltagere, ekstra stor synlighed og et program, som ramte en unik aktualitet midt i valgkamp. Nu er det tiden en anden, og derfor er det tid til noget nyt, siger Morten Høyer, direktør i Dansk Industri (DI).

Han fortsætter:

- Kernen i begivenheden bliver et program, hvor Danmarks politiske ledelse, erhvervslivets top, og tidens mest presserende problemstillinger smelter sammen i en fagligt givende, social og underholdende helhedsoplevelse. Derudover vil vi - inspireret af Folkemødet - sætte nogle nye rammer, der gør det nemmere for folk at mødes før, under og efter selve programmet, siger Morten Høyer.

Han håber, at deltagerne vil se potentialet i, at der bliver bedre plads og mere tid til at mødes.

- Når man bruger en halv eller hel dag, skal det give værdi at deltage. Erfaringerne siger, at det har deltagerne fået ved vores tidligere Topmøder, men vi skal hele tiden være på tæerne og holde os relevante, aktuelle og i spidsen som Danmarks vigtigste erhvervsevent. Det tror vi på, vi rammer igen i år, og vi glæder os allerede usandsynligt meget, siger Morten Høyer.

DI Topmødet 2023 afholdes torsdag den 28. september – se mere på di.dk/topmodet

11.03.23DI Life ScienceNyhed
Det er ingen hemmelighed, at sundhedsvæsenet er alvorligt presset. Ventelisterne stiger, sengeafsnit lukkes, og antallet af ubesatte stillinger er stort. Regeringen har annonceret en akutplan, der skal bidrage til at nedbringe ventelisterne med bl.a. midlertidige løntillæg, overarbejde og flere på fuldtid. Men på længere sigt er vi nødt til at se i øjnene, at den nuværende indretning af sundhedsvæsenet ikke kommer til at skaffe nok hænder i fremtiden.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Benfeldt

Camilla Benfeldt

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3780
  • Mobil +45 5218 5901
  • E-mail cben@di.dk

Relateret indhold