Journalist Tine Gøtzsche (tv) modererede sessionen om fremtidens ledelse på SMV-dagen 2023 med Anne-Sofie Christensen, CFO i transportvirksomheden Contrans og selvstændig rådgiver Louise Orbesen, Leading Humans (th)

Video: SMV-dag 2023
31.03.23 DIB Nyheder

Kære leder – du skal forny dig

God ledelse gør en kæmpe forskel i forhold til dårlig ledelse, lød det fra selvstændig rådgiver Louise Orbesen på SMV-dagen 2023. Den åbenlyse konstatering blev eksemplificeret med Anne-Sofie Christensen, CFO i transportvirksomheden Contrans. Bliv klogere med 30 minutters underholdende og klog video.

”Hvis I som sidder her, tænker, at I vil godt i gang med det der ”fremtidens ledelse”, så er det disse tre punkter, I skal fokusere på:

- Bevæg jer fra profitdrevet ledelse til formålsdrevet ledelse.  

- Gå fra hierarkisk til selvledende univers.

- Gå fra performance management til ledelse, der tager afsæt i dybere forståelse af, hvad det vil sige at være menneske.”

Sådan indledte selvstændig rådgiver Louise Orbesen, Leading Humans, sit oplæg ved God ledelse gør en kæmpe forskel i forhold til dårlig ledelse, lød det fra selvstændig rådgiver Louise Orbesen på SMV-dagen 2023 i breakout-sessionen ”Kære leder – du skal forny dig”.

Sessionen blev modereret af Tine Gøtzsche, mens sessionens anden deltager, Anne-Sofie Christensen, CFO i transportvirksomheden Contrans, skulle fortælle mere om, hvordan ”fremtidens ledelse” folder sig ud i hendes virke.

- Som vi har talt om tidligere i dag, står vi i en hverdag, der er blevet meget mere kompleks i en omskiftelig verden. Vi transporterer containere, så vi mærker omskift meget hurtigt. Når det går ned, så går det også ned for os, og når det går op, går det også op for os. Det kræver at jeg som leder følger med. Da jeg startede i 2019 var virksomheden et sted, hvor vi havde mistet overblikket, og vi havde svært ved at få betalt fakturaer til tiden. I 2022 står vi et sted, hvor vi har et højt afkast og plus på vores kassekredit, sagde hun som indledning.

Se hele videoen herover og bliv endnu klogere på fremtidens ledelse.

Læs også:

Fra sort til grøn: Revolution og hard core business

Overvismand revser offentligt bureaukrati

Bankdirektør til virksomheder: Vi er der i medgang og modgang

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

30.05.23Vi rådgiver digNyhed
En faglig voldgift slår fast, at forbund som udgangspunkt ikke kan videreføre lønforhandlinger til behandling i det fagretlige system. Afgørelsen har principiel betydning for flere overenskomstområder.
Pernille Erichsen

Pernille Erichsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3092
  • Mobil +45 2724 2905
  • E-mail peer@di.dk

Relateret indhold