"Jeg garanterer, at alle besøgende vil huske den danske udstilling, og kronprinsessens deltagelse vil tiltrække de helt rigtige fagfolk og journalister," siger Thomas Bustrup, viceadm. direktør i DI

Foto: Creative Denmark
17.04.23 DIB Nyheder

Dansk design hyldes på designudstilling i Milano

H.K.H. Kronprinsessen, erhvervsminister Morten Bødskov besøger dansk særudstilling til Milano Design Week 2023. DI er ekstremt begejstret for, at HKH Kronprinsesse Mary deltager i ”det måske mest spektakulære danske eksportfremstød nogensinde.”

Dansk design er eftertragtet i udlandet, og til dette års prestigefyldte Milano Design Week 2023 bliver der sat spotlight på dansk design med udstillingen ”This is Denmark”. Udstillingen er en oplagt mulighed for at fremme danske designvirksomheder.

- Det er en fornøjelse at tage del i en hyldest til det gode håndværk, som de danske designvirksomheder er kendt for. Det er et velfortjent rygstød til de kreative erhverv i Danmark, der betyder, at både nye og gamle klassikere kommer ud på hylderne i hele verden. Udstillingen understreger, at dansk design er kendetegnet ved tidsløst design, hvor produkterne kan bruges og vække glæde hos flere generationer, siger erhvervsminister Morten Bødskov i en pressemeddelelse.

Hård kamp om synlighed

Det er den danske ambassade i Italien, der i samarbejde med Dansk Industri (DI) og Creative Denmark står bag den kuraterede udstilling, der fortæller 16 unikke historier om 16 danske designvirksomheder.

- Vi er ekstremt begejstrede for, at HKH Kronprinsesse Mary deltager i det måske mest spektakulære danske eksportfremstød nogensinde. This is Denmark ”-udstillingen er noget helt unikt, kombinerer mindre innovative virksomheder og danske designklassikere - og det hele er kurateret med afsæt i det danske landskab. Jeg garanterer, at alle besøgene vil huske den danske udstilling, og kronprinsessens deltagelse vil tiltrække de helt rigtige fagfolk og journalister, siger Thomas Bustrup, viceadm. direktør i DI

Under designugen i Milano kommer mere end 400.000 besøgende.

- Alligevel findes der ikke mange andre begivenheder i verden, hvor kampen om synlighed er tilsvarende hård. HKH Kronprinsesse Mary giver dette eksportfremstød en uvurderlig hjælp i forhold til at promovere danske designvirksomheder i Milano, siger Thomas Bustrup.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

30.05.23Vi rådgiver digNyhed
En faglig voldgift slår fast, at forbund som udgangspunkt ikke kan videreføre lønforhandlinger til behandling i det fagretlige system. Afgørelsen har principiel betydning for flere overenskomstområder.

Relateret indhold