DI Prisen 2020

DI Prisen 2020

DI Prisen overækkes på DI Topmødet 2020 LIVE tirsdag den 29. september. Prisen gives i år til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for grøn omstilling.

Prisen overrækkes i år af H.K.H. Kronprinsessen.

Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. Prisen handler om at dele succeshistorier og være inspiration for andre virksomheder.

Coronakrisen kommer desværre til at sætte sine spor på verdens og Danmarks økonomi langt ud i fremtiden. 2020 er derfor et år, hvor vi skal arbejde på at genrejse økonomien og skabe vækst, men samtidig fastholde vores ambitioner inden for den grønne omstilling, som er en nødvendighed for, at vi kan nå de ambitiøse klimamål.

Og her spiller DI’s medlemsvirksomheder en afgørende rolle. Danmark skal fortsat gå forrest i den grønne omstilling. Og vi har brug for konkurrencedygtige virksomheder for at lykkes med det – både på kort sigt og på længere sigt.

Derfor går DI Prisen i år til en virksomhed, der har taget et initiativ, der både bidrager til grøn omstilling af samfundet og øger virksomhedens konkurrencekraft, som et afgørende skridt for at komme styrket ud af krisen.

Vinder 2020

Anne-Marie Levy Rasmussen

Anne-Marie Levy Rasmussen

Direktør, Innovationsfonden

Anne-Marie Levy Rasmussen er direktør i Innovationsfonden og har international erfaring fra forsknings- og innovationsområdet samt fra det internationale erhvervsliv.

Connie Hedegaard

Connie Hedegaard

Bestyrelsesformand, Concito

Connie Hedegaard er bestyrelsesformand for Danmarks grønne tænketank Concito og har tidligere været miljøminister og EU-kommissær.

Foto: CONCITO/Stefan Frank thor Straten

Finn Mortensen

Finn Mortensen

Adm. direktør, State of Green

Finn Mortensen er adm. direktør hos State of Green og har international erfaring inden for løsninger til energi-, miljø- og klimaområdet.

Henrik D.H. Müller

Henrik D.H. Müller

Chef, Aarhus Kommune

Henrik D.H. Müller er chef for sekretariatet for Klima og Grøn Omstilling i Aarhus Kommune og har stor erfaring med klima- og strategiarbejde.

Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3868
  • Mobil +45 5136 3166
  • E-mail haml@di.dk