DI Topmødet 2021 optakt

DI Topmødet Live 2021_

Glæd dig til DI Topmødet 2021

Reservér allerede nu i din kalender tirsdag den 28. september i tidsrummet kl. 13-18. Den livestreamede del af showet bliver kl. 15-17.30.

Under overskriften Mulighedernes Land diskuterer vi, hvordan Danmark griber nye, innovative muligheder for vækst og udvikling på en måde, hvor alle får del i fremgangen. Hvordan vi sikrer, at vi stadig hænger sammen på tværs af land og by – og med verden omkring os. Hvordan vi får endnu flere i job og skaber flere nye virksomheder. Og hvordan vi skaber lige muligheder for alle til at udfolde sig i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

Vi livestreamer DI Topmødet 2021 fra K.B. Hallen i København, hvor vi samtidig samler så mange som muligt til en festlig dag med inspiration, debat og netværk. Du vil møde topfolk fra politik og erhvervsliv fra både ind- og udland. Et af de navne på plakaten, vi ikke kan vente med at afsløre, er Saadia Zahidi, der er adm. direktør i World Economic Forum. Glæd dig til hendes perspektiver på samfundsudviklingen og centrale dilemmaer inden for politik, økonomi og erhvervsliv.

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med program, praktisk information og meget mere.