Cases

Få inspiration till hybridarbejde  fra andre medlemmer i DI.

Cases

Schneider Electric: De kritiske stemmer er vigtige i hybridarbejdet

Medarbejderinvolvering er vigtigt for Schneider Electric, der har indført hybridarbejde i organisationen. Det styrker forandringen, mener virksomheden.

Hybridarbejde i Carlsberg beror på stærkt lederskab

Carlsberg er kendt for sin stærke medarbejderkultur, men hvordan holder de fast i sammenholdet i en tid med øget hybridarbejde og mindre fysisk samvær?

Digital chef i DI: Flexpladser giver et helt nyt miljø

I DI's afdeling for IT og Digitalisering blev en tredjedel af skrivebordene byttet ud med sofaer og workzones. I dag er 40 pct. af skrivebordene fleksible, og det har givet et helt andet miljø, mener Rasmus Brogaard Hede fra DI.

Microsoft: Fremtidens arbejde er hybrid

Hos Microsoft Danmark har man taget hybridarbejdet til sig og gjort det til en central del af virksomhedens værdisæt. For dem er arbejde en aktivitet, ikke et fysisk sted.

Virsabi: Vores fremtidige kontor bliver et klubhus

I VR-bureauet Virsabi er ved at omstille sig til en hybrid arbejdsplads. Fremtidens kontor skal skabe rammerne om kreativitet, innovation og socialt samvær.

PostNord: 85 pct. af administrationen er hybrid

Hos PostNord i Danmark arbejder 85 pct. af de administrative medarbejderne hjemmefra mellem en og fire dage om ugen. Det gavner både virksomhed og ledelse, mener Chef for HSSE Christian Nordling.

Hybridarbejde er ”New normal” i Siemens A/S

I Siemens har man igangsat en global forandring om hybridarbejde. Her fokuserer man på tillidsbaseret ledelse – og det virker.

Leder: Tag medarbejderne med på rejsen

Hvis I vil arbejde mere hybridt, så skal medarbejderne inddrages i forandringen. Sådan lyder det fra Charlotte Møller-Andersen fra Zendesk.