Betingelser for at tilslutte sig The Gender Diversity Pledge

Følgende betingelser er gældende ved tilslutning til The Gender Diversity Pledge:

Når du tilslutter din virksomhed til The Gender Diversity Pledge, vil vi holde dig opdateret via e-mail, når der er relevant nyt om The Gender Diversity Pledge. Du kan til enhver tid framelde disse henvendelser.

Din virksomhed kan tilslutte sig The Gender Diversity Plegde og få tilsendt et badge, der kvitterer for opbakning til pledget. Det tilsendte badge kan bruges på forskellige kommunikationsplatforme, hvis din virksomhed ønsker at flage for konceptet og opbakningen hertil.

Du kan tilslutte din virksomhed, hvis du kan tegne virksomheden udadtil.

DI registrerer virksomhed og personen, der tegner virksomheden i denne sammenhæng, som tilsluttet The Gender Diversity Pledge og jfr. DI’s privatlivspolitik.

Ved tilslutning opfordrer vi til, at virksomheden giver DI lov til at dele virksomhedens logo på websitet www.di.dk/gdp og ifm. kommunikation forbundet med formidling af plegdet. Vi vil bede jer sende jeres logo til os, hvis I ønsker dette.

Hvis virksomheden ikke længere ønsker at være med i The Gender Diversity Pledge, kan man sende en mail vedr. udmelding til gdp@di.dk. Derved fjernes virksomhed og person fra DI’s registrering af tilmeldte virksomheder til Gender Diversity Pledge, og logo fjernes på websitet www.di.dk/gdp. Ønske om ændring af registreret kontaktperson kan på samme måde sendes til gdp@di.dk.

Line Madsen

Line Madsen

Chefkonsulent