Smagen af Gl. Vindinge

Oplev vores restaurant og delikate lækkerier lavet på lokale råvarer.

Få en kulinarisk oplevelse

I restauranten serveres kulinariske oplevelser baseret på lokale råvarer, tilberedt af vores kreative kokke.

Menuen sammensættes efter den danske sæson, og vinene hertil er nøje udvalgt, hvilket skaber en harmonisk enhed - vi kalder det Smagen af Gl. Vindinge.

Økologi og lokale råvarer

Vi benytter naturen omkring Gl. Vindinge til et bæredygtigt køkken. Vores kokke laver blandt andet ramsløgspesto, olie og andre produkter, og vi plukker rabarber, æbler og hyldeblomster til saft og snaps. Vores urtehave sikrer, at vi er selvforsynende med friske urter, og vi dyrker østershatte i indsamlet kaffegrums.

Herudover har vi vores egen vinmark, hvor vi dyrker den grønne druesort ”Solaris”, som bruges til fremstilling af hvidvin.

Vine udvalgt med særlig omhu

På Gl. Vindinge serverer vi udelukkende nøje udvalgte vine til alle vores måltider. Her findes ingen ”husets vin”.

Vinene bliver indkøbt, og gerne gemt i et par år, til den er drikkemoden. På den måde, er den sammen med menuen, med til at give en kulinarisk oplevelse.

Vi har også alkoholfrie vine og safter. Vi har egen most, så længe lager haves, som primært er lavet på Hyld og Æbler.

Anders Nicolajsen

Anders Nicolajsen

Kok

Magnus Maack

Magnus Maack

Kok

Miki Christian Møller Borgnæs

Miki Christian Møller Borgnæs

Kok

Winner Madlangbayan Adelsparre

Winner Madlangbayan Adelsparre

Kokkeelev

Steen Boel Nielsen

Steen Boel Nielsen

Tjener

Pia Christensen

Pia Christensen

Tjener