
Oplev vores restaurant og delikate lækkerier lavet på lokale råvarer.
I restauranten serveres kulinariske oplevelser baseret på lokale råvarer, tilberedt af vores kreative kokke.
Menuen sammensættes efter den danske sæson, og vinene hertil er nøje udvalgt, hvilket skaber en harmonisk enhed - vi kalder det Smagen af Gl. Vindinge.
Vi benytter naturen omkring Gl. Vindinge til et bæredygtigt køkken. Vores kokke laver blandt andet ramsløgspesto, olie og andre produkter, og vi plukker rabarber, æbler og hyldeblomster til saft og snaps. Vores urtehave sikrer, at vi er selvforsynende med friske urter, og vi dyrker østershatte i indsamlet kaffegrums.
Herudover har vi vores egen vinmark, hvor vi dyrker den grønne druesort ”Solaris”, som bruges til fremstilling af hvidvin.
På Gl. Vindinge serverer vi udelukkende nøje udvalgte vine til alle vores måltider. Her findes ingen ”husets vin”.
Vinene bliver indkøbt, og gerne gemt i et par år, til den er drikkemoden. På den måde, er den sammen med menuen, med til at give en kulinarisk oplevelse.
Vi har også alkoholfrie vine og safter. Vi har egen most, så længe lager haves, som primært er lavet på Hyld og Æbler.
Måske Fyns bedste brunsviger.
Med hasselnødder og vesterhavsost.
Med friskplukkede hyldeblomstklaser.
Med mørk chokolade.
Små kys med chokolade.
Med marcipanremonce.
Hjemmelavet smager bare bedst
Med maltmel og kerner.