Grøn omstilling

Danmark har en grøn superpower - virksomhederne

Virksomhederne er rygraden i den grønne omstilling. De gør allerede en massiv og stærk indsats for at løse landets energi- og klimakrise. Og de er parat til endnu mere. For virksomhederne er løsningen:

Virksomhederne omsætter forskning, rammevilkår og politiske visioner til virkelighed. Virksomhederne er dem, der sørger for energieffektivisering og sektorkobling, så energi bruges både klogest og så effektivt som muligt - uanset sted og system.

Virksomhederne er også dem, der udvikler, investerer, ansætter og bygger alt det, der skal til, for at Danmark kan nå det ambitiøse mål om at sænke CO2-udledningen med 70 procent inden 2030.

Dansk Industri er stolt af at bane vejen for, at virksomhederne kan lykkes. Nu fokuserer vi vores grønne kræfter yderligere, for den grønne omstilling haster.

DI Klima, Energi og Grøn Omstilling samler virksomhederne på tværs af brancher, sektorer og værdikæder - inspirerer og bruger hele sin tyngde til at omsætte politik og gode intentioner til operationelle rammevilkår og muligheder for dansk erhvervsliv, herhjemme og i udlandet.

DI's øvrige grønne udspil

DI's grønne analyser

Seneste nyheder

Følg os

Følg Troels Ranis

Besøg
Følg med

Følg Anne Højer Simonsen

Følg med
Besøg
Troels Ranis

Troels Ranis

Vicedirektør

Anne Højer Simonsen

Anne Højer Simonsen

Vicedirektør